Naslovna VESTI PSI 3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su...

3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su pronašli jedni u drugima!

0
3 šteneta petface

Koliko god da često pišemo o primerima zlostavljanja i zanemarivanja, uvek se nanovo iznenadimo i rastužimo jednako kao prvi put. Ovoga puta, suze na oči naterala nam je priča o 3 šteneta koja su bila na ivici smrti. Srećom, preživeli su – zahvaljujući međusobnoj podršci i naravno ljudima koji su ih spasili.

3 šteneta petface

Čejs, Hejgen i Klondajk su 3 šteneta pitbula, koji su za kratko vreme svog života propatili više nego većina za svoj celi život. Ovaj siroti trojac je zlostavljan od strane vlasnika. Pored toga, sva 3 šteneta patila su od šuge koja je ostavila veoma teške posledice na njihovoj koži. Oni su srećom oduzeti njihovom vlasniku i odvedeni u Washington Humane Society.

Pročitajte još: DIVNOOO: Napušteni štenci sada čekaju novi dom!

3 šteneta petface

Štene po imenu Čejs bilo je u znatno težoj situaciji u odnosu na druga dva šteneta. Naime, njegova koža bila je teško inficirana, bio je neuhranjen, sa niskom telesnom temperaturom, niskim nivoom šećera i proteina u krvi.

Sreća im se osmehnula i ovaj težak period je iza njih. S obzirom na to da su u dobrim rukama, polako ali sigurno se oporavljaju. Svo troje su pronašli porodice u koje će se preseliti čim potpuno stanu na svoje noge.

Pročitajte još: NAJTUŽNIJI I NAJSREĆNIJI VIDEO: Štenci „pre“ i „posle“ spašavanja sa farme!

3 šteneta petface

Okrutnost prema životinjama bilo koje vrste nikada ne sme biti tolerisana, a mi kao društvo moramo ustati protiv onih koji loše tretiraju životinje, rekla je Lisa Lafontejn, predsednica Washington Humane Society.

 

SREĆNO MALIŠANI!

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.