Naslovna VESTI MAČKE VIDEO: Nakon smrti sina život posvetio spašavanju napuštenih mačaka!

VIDEO: Nakon smrti sina život posvetio spašavanju napuštenih mačaka!

0
mačaka petface

Njegov jedini posao je spašavanje napuštenih mačaka! Kris Arsenalt živi na Long Ajlandu, a tokom poslednjih deset godina spasio je vše od 300 maca. O mnogima, kaže, i dalje sam brine.

Sve je počelo 2006. godine, nedugo nakon što mu je sin poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tada je obećao da će u čast svog sina učiniti nešto dobro za ovaj svet!

mačaka petface

Misiju spašavanja napuštenih mačaka započeo je ubrzo potom, kada je na ulici sreo 30ak maca kako sklupčane jedne uz drugu mole za malo hrane! Odlučio je da im pomogne, ali ne samo njima!

PROČITAJTE I:

NESTVARNO: Ovaj par se venčao u skloništu sa 1.100 napuštenih mačaka! (VIDEO)

mačaka petface

Otvorio je vrata svog doma za mace sa ulice, a u sklopu njega napravio je i azil „Happy Cat Sanctuary“ u kojem do udomljavanja brine o zlostavljanim uličnim mačkama. Nažalost, kao i mnoge druge koji se bave spašavanjem životinja i njega komšije nazivaju „čudakom“, a već nekoliko puta posetila ga je i inspekcija. Međutim, u azilu nije pronašla ništa što bi ukazivalo da životinjama o kojima brine bilo šta nedostaje.

PROČITAJTE I:

Iselila se iz svoje kuće i ustupila je macama! Sada tu živi 1.000 spasenih mačaka!

Zahvaljujući donacijama ljubitelja životinja sve mačke o kojima brine redovno dobijaju hranu, sve su sterilisane, redovno idu kod veterinara, a kako bi zadovoljile svoje mačije predatorske instikte – u dvorištu im je napravio i teretanu 🙂

mačaka petface

Kao najveći problem Kris navodi period hladnoće i zime, kada ne može sve mace o kojima brine da smesti u svoj krevet 😉

Koliko srce samo ima ovaj čovek, NEVEROVATNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.