5.000 dinara za Gospodina Edvarda, Kaju I Foksa!

Iiiii konačno šestorka iz Beograda je kompletirana! Gospodin Edvrad, Kaja i Foks su se pridružili našoj „online“ trojci i sada zajedno čine beogradsku šestorku koja će braniti boje Beograda u velikom kraljevskom finalu! Oni, kao što smo vam već najavili, dobijaju svoj zasluženi vaučer u vrednosti od 5.000 dinara. Sada je na njima da smisle kako će potrošiti taj novac i kojim proizvodom iz asortimana Royal Vet-a će obradovati svog ljubimca. Jer, on je to zaslužio! 😀
Dok aplaudirate i pozdravljate naše nove pobednike – mi nastavljamo dalje. Zvanično obaveštavamo Novosađane, da se velika kraljevska žurka priprema u njihovom gradu! 28. mart, BIG Šoping centar i ista pravila – SVI KUĆNI LJUBIMCI U RAVNOPRAVNOJ TRCI ZA KRALJEVSKIM LJUBIMCEM NOVOG SADA!
Dakle, sve je BESPLATNO, JEDNOSTAVNO I DOSTUPNO SVAKOM VLASNIKU KUĆNOG LJUBIMCA KOJI ŽIVI U NOVOM SADU I OKOLINI! Popunite svoju prijavu na linku ROYAL PET NOVI SAD i spremajte se za ovaj kraljevski spektakl! Vidimo se, a našim dragim pobednicima još jednom ČESTITAAAAAMO!