HAOS NA LINIJI 73: Vozač GSP zaustavio vozilo, jer nije želeo da vozi ČIVAVU!

Na liniji 73 pre nekoliko dana se odigrala prava drama. Naime, vozač GSP je zaustavio vozilo i nije hteo da krene, sve dok isto ne napusti žena sa ČIVAVOM! Uplašeni pas, ne znajući šta se dešava oko njega, jedva da je virio iz torbe, ali ni vozač ni većina putnika nije za to marila, već su insistirali da ovaj četvoronožni putnik napusti vozilo!

Snika je zabeležila i objavila jedna od putnica, Dragana, koja je sa gospođom, vlasnicom čivave ostala do dolaska policije!

PODRŽI, POTPIŠI: Nikola je pokrenuo PETICIJU za uvođenje „pet friendly“ linija u GSP!

-Oko 13h, na Novom Beogradu, u 73 je ušla žena sa psom, čivavom, u torbi. Vozač je prvo rekao da izađe napolje sa “kerom”, na šta je žena rekla da neće. On je potom zaustavio autobus i rekao da neće da vozi dok ona ne izađe, prepričava Dragana!

73 petface

Ubrzo je nastao pravi haos na ovoj liniji koja saobraća na relaciji Novi Beograd – Batajnica. Ubrzo je pozvana i policija, a putnici su uz negodovanje i dobacivanje izašli iz vozila.

-Jedino sam ja ostala sa ženom, da sačekamo policiju, nadajući se da će ona žena posle toga nastaviti da putuje sa svojim psom. Policajci su došli porazgovarali sa njima, a onda je jedan od policajaca nakon završenog telefonskog razgovora rekao ženi da MORA DA IZAĐE iz autobusa, jer vozač NIJE DUŽAN DA VOZI AKO NEĆE, dodala je Dragana!

I tako se ova drama završila. Žena je sa psom izašla iz autobusa, a vozač je potom otišao svojim putem. Pobedio je, kako kaže Dragana.

Vozač GSP-a na liniji 29 zaustavio saobraćaj, jer nije hteo da vozi čoveka sa psom u torbi!

-Mi koji šetamo pse često dozivljavamo sve i svašta, osećamo se kao građani trećeg reda za koje ne postoje pravo i pravda. Ovu bahatost, ovo zlo i nepravdu treba svi da vide. I da dodam, od ove šoferčine, jedino su mi ogavniji ovi koji su ćutke izašli iz autobusa, ovi koji se “nikada ne mešaju” i koje ništa ne dotiče, dodala je Dragana.

Inače, da podsetimo skoro sve zemlje sveta sve veću pažnju posvećuju kućnim ljubicmima. U mnogim gradovima ljubimcima je dozvoljen ulaz u SVE prevoze javnog saobraćaja, u restorane, kafiće, bolnice, škole,… Ukoliko ne verujete, prošetajte do najbliže nama – HRVATSKE – koja polako ali aigurno postaje PSEĆI RAJ!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0