Naslovna VESTI PSI Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao...

Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

0
PODELI
Afrodita petface

Desetomesečna ženka po imenu Afrodita, koja je najveći deo svog života provela na lancu, pronađena je na jednom napuštenom imanju u Teksasu. Njeno telo je bilo prekriveno buvama i ranama, a duboka rana na vratu je ukazivala na to da je Afrodita još kao štene bila vezana!

– Pretpostavlja se da joj je lanac stavljen još dok je bila štene, jer se ogrlica usekla duboko u kožu. Takođe, mislimo da nije mrdnula sa tog mesta, na kom je i bila vezana, rekao je gospodin Droogmans, iz „A-Team Elite Rescue Dogs“ iz Njujorka!

Kujica Violet provela je celi svoj život na lancu, a onda joj je jedna žena spasila život!

Afrodita petface

Uprkos tome, Afrodita se osmehivala kada je ugledala čak i strance! Kada su došli spasioci, volonteri ovog Udruženja, ona je samo podigla šape u vis a na licu je imala široki osmeh!

REČ STRUČNJAKA: Zašto je držanje na lancu loše za pse, a opasno po ljude?

– Odveli smo je kod veterinara, koji je leči, a ona se radovala svakom ljudskom dodiru, iako je jasno da na njega nije navikla. Obećali smo joj da je od danas na sigurnom, dodao je Droogmans!

Afrodita petface

Zaposleni u ovom azilu obećali su putem medija da će Afroditi pronaći najbolji dom i vlasnike koje zaslužuje, i da nikada više neće patiti. Kako su naveli, ovo je školski primer zanemarivanja, ali iskra u njenim očima kaže da ona može BOLJE!

Srećno lepotice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.