Naslovna VESTI PSI Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao...

Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

0
PODELI
Afrodita petface

Desetomesečna ženka po imenu Afrodita, koja je najveći deo svog života provela na lancu, pronađena je na jednom napuštenom imanju u Teksasu. Njeno telo je bilo prekriveno buvama i ranama, a duboka rana na vratu je ukazivala na to da je Afrodita još kao štene bila vezana!

– Pretpostavlja se da joj je lanac stavljen još dok je bila štene, jer se ogrlica usekla duboko u kožu. Takođe, mislimo da nije mrdnula sa tog mesta, na kom je i bila vezana, rekao je gospodin Droogmans, iz „A-Team Elite Rescue Dogs“ iz Njujorka!

Kujica Violet provela je celi svoj život na lancu, a onda joj je jedna žena spasila život!

Afrodita petface

Uprkos tome, Afrodita se osmehivala kada je ugledala čak i strance! Kada su došli spasioci, volonteri ovog Udruženja, ona je samo podigla šape u vis a na licu je imala široki osmeh!

REČ STRUČNJAKA: Zašto je držanje na lancu loše za pse, a opasno po ljude?

– Odveli smo je kod veterinara, koji je leči, a ona se radovala svakom ljudskom dodiru, iako je jasno da na njega nije navikla. Obećali smo joj da je od danas na sigurnom, dodao je Droogmans!

Afrodita petface

Zaposleni u ovom azilu obećali su putem medija da će Afroditi pronaći najbolji dom i vlasnike koje zaslužuje, i da nikada više neće patiti. Kako su naveli, ovo je školski primer zanemarivanja, ali iskra u njenim očima kaže da ona može BOLJE!

Srećno lepotice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime