Naslovna VESTI PSI Dini su pre nekoliko sati ukrali psa, a ona apeluje: „Vratite je...

Dini su pre nekoliko sati ukrali psa, a ona apeluje: „Vratite je molim vas, neće preživeti bez lekova“!

0
PODELI
Apel petface

Apel da se Lea odmah vrati u porodicu Stefanović, stiže sa svih strana. Upravo mu se priključujemo i mi, iz redakcije Petface, jer smo devojku po imenu Dina – veliku ljubiteljku životinja, onu koja pomaže, udomljava, leči – imali prilike da upoznamo. Da je divna osoba dokazala je još jendom, kada je pre nekoliko dana UDOMILA još jednog psa, i to bolesnog!

Apel petface

– Bila je zlostavljana i izgladnjivana. Spasila sam je. Usvojila. Lečila. Volim je. Vodila sam je svuda sa sobom. Periša ju je već naučio kako da “pojede” igračku i besciljno trči po dvorištu i reži u prazno. Zainteresovana je za mačore, ali radoznalo ne agresivno (“šta je to malo? “). U svakom slučaju, rana je jako duboka i krvari i ona je uživo u mnogo gorem stanju nego na slikama. Nisam je UDOMILA zato što je rasna ili šta god, već zato što joj je potrebna pomoć. To što je rasna, ne znači da da joj ne treba pomoći, kaže nam Dina.

OVI SAD: Pudla, Đole, je ukradena ISPRED „MAXI“-ja! Vlasnici nude NOVČANU NAGRADU!

Apel petface

A onda, samo mesec dana nakon udmljavanja, Leu su urkali IZ DVORIŠTA!

– Pre nekoliko sati su mi je ukrali iz dvorišta kuće, u Batajnici. Periša je utrčao u kući, počeo da „histeriše“, znali smo da nešto nije u redu. Baka je odmah istrčala napolje i videla otvorenu kapiju. Lee nema Lee. Znači, nije pobegla jer Periša ne bi histerisao. I ne bi pobegla. Bila je par puta otvorena kapija, ne padne joj na pamet da izađe, objasnila je Dina.

Uz apel da joj pomognemo, poslala nam je i fotografije, na kojima se vidi specifičan detalj – bela bradica.

Ako ga prepoznate, JAVITE: Iz kasice za napuštene pse, ukrao novac! (VIDEO)

– Mršava je, jer je tek udomljena, na oporavku je i dalje. Pristajemo i na otkup, samo da nam vrati Leu! Apelujemo na onog ko ju je ukrao da joj HITNO trebaju lekovi, jer u suprotnom neće preživeti. Molim sve koji imaju neke ideje ili informacije da me kontaktiraju u inbox ili na telefon, jer ne uspevam da ispratim sve komentare. Molim vas. Hvala, kaže nam Dina.

Apel petface

Dina je objasnila i da joj se tek stabilizovao sistem za varenje – znači sme samo laganiju hranu da jede. Više malih obroka, jer bi je jedan veliki mogao ubiti. Kosti ne sme da jede, nikakve jer ne može da ih vari.

– Voli zagrljaje. Voli kada čučnem da me zagrli, nasloni svoju bradu na moju i dok joj ona ogromna usta prekrivaju moje obraze, ona bi mi grizla vrh nosa. Mom bratu bi volela da glođe uvo. Baba nam ima 80 godina i plače bez prestanka, odgovaran si i za nju. Lea voli Perišu, voli ga. Liže ga i skače na njega, ali Periša je malo zreliji pa gleda kako da se sakrije od napasti. On cvili od kada si je uzeo i reži na sva kola, te sam slobodna pomisliti da si je kolima i odvezao. Zašto i ne bi, navikla je. Unesrećio si je. Mi smo joj porodica. Periša cvili ceo dan. Boli me glava, muka mi je i povraća mi se. Ne mogu da spavam, nedostaje mi. Volim je, napisala je dirljivu poruku kradljivcu ova devojka!

Ukoliko primetite Leu, pozovite Dinu na broj telefona: 062 27 27 88

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.