Naslovna VESTI PSI NEŽELJEN: Ceo može stati u šaku, ali su ga nakon Božića ipak...

NEŽELJEN: Ceo može stati u šaku, ali su ga nakon Božića ipak BACILI U KANTU ZA SMEĆE!

0
BACILI U KANTU petface

26.decembar je za volontere udruženja “PetPals” počeo kao svaki drugi dan. Klasičan haos, uobičajnih 100 telefonskih poziva i poruka, a onda je stigla poruka zbog koje su zanemeli.

-Pronašli smo štene. Mali, preslatki pas nađen je u kanti za smeće, ali uprkos tome što to možda nije nije toliko neuobičajno, uvek nas dodatno potrese spoznaja da je on bio neželjen poklon, naveli su iz ovog udruženja.

KRALJEVO: Sećate se Brunda, psa kog su BACILI SA TERASE? Pogledajte kako danas izgleda!

Naime, u jednoj kanti za smeće, dan nakon Božića, otkrivena je nemila scena u kojoj je, među brojnim odbačenim stvarima posle prazničnog veselja, pronađeno i štene. Iako takav prizor nažalost nije toliko redak, zbog datuma je brzo shvaćeno da je psić zapravo nečiji neželjeni poklon.

BACILI U KANTU petface

Na osnovu informacija, oni su otišli na javljenu lokaciju, preuzeli psića i odmah se uputili kod veterinara.

-Dali smo mu ime Beri Basura, ima samo četiri nedelje, mali je, naivan i potpuno nevin u svemu ovome. On ne razume šta se događa. Završili smo standardne preglede, fotografisali smo ga i obajvili na Fejsbuku uz napomenu da još nije spreman za udomljavanje. Samo 48 sati kasnije više od 633.000 osoba je videlo objavu, bilo je više od 3.500 deljenja i 2.500 komentara, objašnjavaju oni.

DIRLJIVA PESMA (ne)čoveku koji je posle 10 godina napustio psa!

Oni su dodali da je Beri bačen u smeće najverovatnije, jer je bio neželjen poklon. Nažalost štenci odbačeni na takav način nisu toliko retka pojava.

-Mnogi bivaju ubijeni ili ih ljudi ne pronađu na vreme. On otprilike ima četiri nedelje, imao je buve, bio je neuhranjen i anemičan, ali sada se oporavlja. Samo 48 sati nakon objavljivanja više od 633.000 osoba je videlo objavu, bilo je više od 3.500 deljenja i 2.500 komentara, rekli su iz udruženja!

Nadamo se da će mališan konačno započeti divan život, kakav i zaslužuje! 🙂

SREĆNI PRAZNICI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.