Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Niko nije znao kako da pomogne preplašenom psu, dok se nije pojavila...

Niko nije znao kako da pomogne preplašenom psu, dok se nije pojavila ova beba

0
PODELI
beba petface

Upoznajte Vizi, preplašenog psića koji je drhtao zbog apsolutno svega, dok nije upoznao svog ljudskog brata, tj. dok u njegov život nije ušla jedna beba. Niko ne zna zašto tačno je ovaj mali italijanski hrt, koji je bio ostavljen u prihvatilištu za ljubimce u Alberti, bio toliko plašljiv. Prvi ljudi koji su udomili Vizi, vratili  su je nakon samo jednog dana, jer je delovala užasno preplašeno.

beba petfaceJednog dana je ipak našla svoj stalni dom kada ju je udomila Sara Mavro koja je počela da joj pruža svu ljubav koju je zaslužila. Vizi ima samo dva zuba što objašnjava to što joj jezik visi. Bile su joj potrebne tri godine da zalaje prvi put, što je u njenom slučaju bio siguran znak poverenja.

Pročitajte još: PRESLATKI SU: Pas i beba dele sve – i krevet i plišane igračke!

Ubrzo potom je u dom stigla i beba Evan i Vizi se osećala čudesno opušteno u njeogovom prisustvu. Prijateljstvo sa mališanom je naučilo Vizi kako da ponovo pruži svoje poverenje nekome.

beba petface„Evan ima sedam meseci sada, a Vizi ga voli mnogo više nego nas. Bar mi se tako čini. Ona se popne na krevet do njega i dopušta mu da se penje po njoj“, rekla je Sara Mevro, ponosna vlasnica ove preplašene kuce.

Pročitajte još: 6 MILIONA PREGLEDA: Deset nedelja stara beba I štene pitbula NAJBOLJI PRIJATELJI!

Kako biste pomogli svojoj kuci da što duže ima sve zube, naša preporuka je preparat Dental care brenda Fortan. Dental care je prirodno sredstvo koje se koristi za negu zuba i desni kao i za održavanje svežeg daha. Kompleks enzima i fluora sprečava stvaranje zubnog kamenca, dok menta osvežava dah.

beba petfaceDental care možete koristiti za prevenciju plaka jednom do dva puta nedeljno, a za tretman skidanja plaka jednom dnevno tokom prve nedelje, nakon čega je potrebno smanjiti dozu na jednom do dva puta nedeljno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime