Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Vlasnica iznenađena jer su njena dva bela psa dobila crne štence

Vlasnica iznenađena jer su njena dva bela psa dobila crne štence

0
PODELI
bela psa petface

Dva bela psa Žakelin Arguelo dobili su najdivnije moguće CRNE štence, što je dovelo u pitanje to da li je majka štenaca bila verna svom mužjaku.

bela psa petface– Kada je prvo štene došlo na svet, pomislila sam kako je to smešno što je crno. A onda je svako sledeće bilo crno, što je bilo neverovatno za sve nas, izjavila je iznenađena Žakelin.

Pročitajte još: Emotivan susret kuje sa štencima od kojih je bila odvojena

Po tome što je Žakelin znala, njena pudla Moka je prvi put imala kontakt sa mužjakom pudle, koji je takođe njen. Međutim, boja štenaca je dovela ovu devojku u sumnju da se Moka možda izvukla i parila sa nekim drugim psom.

bela psa petfaceNaravno, može biti i genetika u pitanju. Ponekad dva bela psa mogu da dobiju crne štence ukoliko oba psa imaju dominantne crne gene. Boja koja se javila kod štenaca iz starih generacija može da se javi kod bilo kog psa.

Pročitajte još: Najlepši dan u životu psa – dan kada postaje mama!

– Zaista sam srećna što imamo prelepe zdrave štence, a vreme će pokazati da li liče na tatu, zaključila je Arguelo smejući se.

U slučaju da i vi imate kuju koja je na svet donela prelepe male štence, tu je Di-calcium fosfat brenda Fortan. Ovaj vitaminsko mineralni dodatak sadrži savršeno balansiran odnos kalcijuma i fosfora u krvi koji je potreban za pravilan rast i razvoj kostiju i zuba.

bela psa petfaceSvakodnevna upotreba kod kuja dojilja i štenaca obezbeđuje konstantan odnos kalcijuma i fosfora, čime se zadovoljavaju povećane potrebe za kalcijumom u prvim mesecima života, kao i za vreme dojenja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime