SJAJNA KAMPANJA: Bodibilderi iz Vrbasa razbijaju predrasude o VELIKIM psima!

Čaki, Milan i Marko su bodibilderi, tačnije rečeno tri člana bodibilding kluba “Dorian” iz Vrbasa! Ono što ih na prvi pogled karakteriše jesu veliki, jaki, snažni mišići, zbog kojih neretko čuju i prerasude o sebi. Međutim, ovi sjajni momci su učestvovali u jednoj kampanji kako bi razbili stereotipe – da bodibilderi nosu samo „mišićave gromade“, a veliki psi samo „strašni džinovi“.

bodibilderi petface

– Najjači mišić koji ovi momci poseduju je SRCE. Oni su članovi bodibilding kluba “Dorian” i pomažu napuštenim psima da nađu dom. Iako deluju veliko i pomalo zastrašujuće, zbog svojih mišića, ovi momci to zaista nisu, kao što ni veliki psi nisu agresivni, kažu nam iz Prihvatilišta za napuštene pse u Vrbasu!

VRBAS: Ljubo ima 27 godina, trostruki je prvak u kik-boksu i POMAŽE NAPUŠTENIM PSIMA!

Momci su pozirali, družili se sa psima, apelovali na ljdue da se pre odluče za udomljvanje nego li kupovinu kućnog ljubimca!

bodibilderi petface

– Kao što ne sudite ljudima prema izgledu, nemojte suditi ni psima, jer imati velikog psa znači imati mnooogooo ljubavi u životu. Hvala sjajnim momcima što su pokazali da krupni psi i ljudi zapravo nisu strašni kao što mnogi misle. Ne kupuj, UDOMI VELIKOG PSA, dodali su iz Prihvatilišta!

SJAJNO SJAJNO!