Naslovna VESTI PSI SJAJNA KAMPANJA: Bodibilderi iz Vrbasa razbijaju predrasude o VELIKIM psima!

SJAJNA KAMPANJA: Bodibilderi iz Vrbasa razbijaju predrasude o VELIKIM psima!

0
PODELI
bodibilderi petface

Čaki, Milan i Marko su bodibilderi, tačnije rečeno tri člana bodibilding kluba “Dorian” iz Vrbasa! Ono što ih na prvi pogled karakteriše jesu veliki, jaki, snažni mišići, zbog kojih neretko čuju i prerasude o sebi. Međutim, ovi sjajni momci su učestvovali u jednoj kampanji kako bi razbili stereotipe – da bodibilderi nosu samo „mišićave gromade“, a veliki psi samo „strašni džinovi“.

bodibilderi petface

– Najjači mišić koji ovi momci poseduju je SRCE. Oni su članovi bodibilding kluba “Dorian” i pomažu napuštenim psima da nađu dom. Iako deluju veliko i pomalo zastrašujuće, zbog svojih mišića, ovi momci to zaista nisu, kao što ni veliki psi nisu agresivni, kažu nam iz Prihvatilišta za napuštene pse u Vrbasu!

VRBAS: Ljubo ima 27 godina, trostruki je prvak u kik-boksu i POMAŽE NAPUŠTENIM PSIMA!

Momci su pozirali, družili se sa psima, apelovali na ljdue da se pre odluče za udomljvanje nego li kupovinu kućnog ljubimca!

bodibilderi petface

– Kao što ne sudite ljudima prema izgledu, nemojte suditi ni psima, jer imati velikog psa znači imati mnooogooo ljubavi u životu. Hvala sjajnim momcima što su pokazali da krupni psi i ljudi zapravo nisu strašni kao što mnogi misle. Ne kupuj, UDOMI VELIKOG PSA, dodali su iz Prihvatilišta!

SJAJNO SJAJNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.