Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Tromesečno štene trčalo ulicama vrištući od bola dok ga nisu čuli

Tromesečno štene trčalo ulicama vrištući od bola dok ga nisu čuli

0
PODELI

bola: Nekada je potrebno vreme da bi životinja konačno dobila negu koju zahteva i zaslužuje – na svu sreću, Princ, malo tromesečno štene, naišao je na tu pomoć kada se susreo sa ljudima koji su bili voljni da mu zauvek promene život.

bola petfaceOvaj mališa je išao ulicama južnog Teksasa nekoliko nedelja, cvileći od bola zbog ozbiljnog svraba koji je trpeo, u nadi da će naići na nekoga ko će mu pomoći. Sada, pod negom udruženja „Rescue Dogs Rock“ iz Njujorka, ovaj mališa se oporavlja.

Pročitajte još: PRETUŽNO: Spaseno užasno zanemareno kuče na hrpi veša

Zbog nemarnosti koju je pretrpeo, Princ je ostao bez dlake, sa svrabom kože i bio je veoma osetljiv na dodir. Kada je spasilački tim video šta je sve pretrpeo, odmah su odlučili da ga prime. Sada ima svu potrebnu medicinsku negu koja mu je izuzetno bila potrebna.

bola petfaceŠtenetu je dijagnostifikovana sarkoptička šuga, a bio je i izgladneo i anemičan. Ali sada je sve to za njim jer je u dobrim rukama i na putu ka oporavku.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Transformacija „gomile smeća“ u prelepe pse!

Princu će biti potrebno najmanje mesec dana kako bi se oporavio od bolnog problema sa kožom i kako bi se osećao bolje. U međuvremenu, međutim, ima sigurno mesto za život i čeka nekoga ko će mu pružiti stalan  dom. Držimo fige Princu i nadamo se da će ga ubrzo i pronaći!

Iako ne postoje preventivne mere za šugu, s obzirom na to da ga izazivaju sićušne grinje, možete obratiti pažnju na svakodnevnu higijenu vašeg psa. Naša preporuka je šampon za pse Protein plus brenda BIOGANCE.

bola petfaceOvaj šampon za čestu upotrebu obogaćen je proteinima pšenice koji ima trostruko dejstvo: lakše raščešljavanje, zaštitu i jačanje dlaka. Sa svojim sastojcima hidrira dlaku i daje joj mekoću. Pazite na higijenu svog ljubimca jer lakše je sprečiti, nego lečiti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime