BRAVO: Desetogodišnjak napravio virtuelni “limunada štand” kako bi prikupio novac za orangutane u nevolji!

Ne postoji bolji način da se rahladimo u vrelim danima od hladne čaše limunade. Šta ako bismo vam rekli da, osim što ćete se osvežiti, pomoći ćete i u spasavanju i rehabilitaciji orangutana? To bi bilo fenomenalno, zar ne? Pa, sada upravo možete da uradite to…skoro! 😀

limunada za orangutane

Jona Kameron je pokrenuo onlajn “Limunada Štand” kako bi prikupio sredstva za spasavanje orangutana, a sve u čast Međunarodnog dana orangutana. Jona je deo “OGP”-a, a njegova spektakularna misija je da se podigne svest o palminom ulju i mnogim životinjama koje, zbog krčenja šuma za palmine plantaže, ispaštaju! Nakon saznanja da je populacija Orangutana ugrožena zbog proizvodnje palminog ulja, Jona je došao na sjajnu ideju! Na svojoj Fejsbuk stranici “Jonah’s Forest Friends” ovaj fenomenalni desetogodišnjak je napisao: “Živimo daleko i nemamo neku prometnu ulicu kako bih tamo postavio štand. Tako je moja mama rekla, hajde da umesto toga imamo virtuelni “limunada štand”, tako da smo to i uradili”.

limunada za orangutane

Limunadu za orangutane mogu kupiti svi ljudi sveta, tako što će donirati dva dolara na njegovoj stranici. Iako ovaj mali genijalac nije smislio način da nam pošalje pavu limunadu putem kompjutera, sigurni smo da nije daleko od toga 😀 Dakle, ako ste u potrazi za svežim napitkom koji će pomoći orangutanima, “uzmite” čašu limunade na Joninom virtuelnom sajtu i uživajte u slatkom ukusu…HUMANOSTI! Braaaaaavo, mališa!