BRAVO: Za samo mesec dana VI ste donirali preko 150 kg hrane za napuštene pse i mace!

Dobro ste čuli – preko 150 kilograma Friksies hrane za pse i mace o kojima brinu ljudi velikog srca. Vlasnici su ih odbacili, a oni prihvatili – čuvaju ih u azilima i prihvatilištima širom naše zemlje. Oni ih čuvaju, a vi im pomažete da ih nahrane!
Naša igra koja je otvorila mnoga srca i pokazala svu humanost ljubitelja životinja okupila je preko 150 mačaka i 200 pasa koji sada igraju za svoje napuštene drugare. I upravo oni su pomogli da se sakupi ova količina hrane.
Svaka postavljena fotografija mace znači i 250 grama Friskies hrane, a svaki pas “donosi” 500 grama Friskies hrane za pse. Uz fotografiju mace i psa, nižu se i predivne, dirljive i emotivne poruke koje nam objašnjavaju za koga želite da se igrate. Azil u Baču, Udruženje “Beban” iz Bora, Prihvatilište za pse iz Smedereva su samo neki od mnogih predloga koji su stigli na našu adresu. Za nas granice ne postoje, a na vama je teška odluka – da izaberete jedno od mnogih mesta u kojima nažalost žive napušteni ljubimci.
friskies za macke petface
Učlanite svog ljubimca u najhumanije životinjsko društvo u Srbiji – psi i mace iz cele Srbije vas ovde čekaju. Predložite azil ili prihvatilište iz vašeg grada ili onog za koji smatrate da će mu naša Friskies nagrada dobro doći. Sve je potpuno besplatno, pa nema razloga da se odmah nakon ovog teksta ne priključite NAŠEM VELIKOM SRCU!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0