Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA TURSKU: Čovek veštačkim disanjem oživeo psa sa ulice! (VIDEO)

BRAVO ZA TURSKU: Čovek veštačkim disanjem oživeo psa sa ulice! (VIDEO)

0
bravo za tursku petface

Turski građani nas ponovo oduševljavaju svojm brigom i pažnjom koju pružaju životinjama, napušenim, na ulicama njihovih gradova. Ovog puta priča nas vodi do neverovatnog čoveka koji je svoj poduhvat izveo tako što je spasao jedno štene veštačkim disanjem, usta na usta.

Omer Jilmaz, turski trgovac zatekao je kuče na ulici kako se bori za život. Čim ga je primetio pošao je da mu pomogne tako što mu je masirao prsa i pokušao reanimirati srce. Međutim, pas nije davao znake bilo kakvog poboljšanja stanja. Zato ga je uzeo u naručje i odneo pod česmu da ga osveži vodom.

PROČITAJTE I:

TURSKA JE RAJ ZA MACE: Fotografija mačaka koje se rashlađuju je nešto najslađe što smo videli!

Očistio mu je usta i kada je video da nema nikakvih znaka poboljšanja stanja ni dalje, odlučio se da mu da veštačko disanje usta na usta sve dok se psu nije povratio puls i disanje.

Sada je pas dobro i sigurno je veoma zahvalan svom dobrom spasiocu koji mu je povratio život i tako omogućio da poraste u velikog, lepog i dobroćudnog psa.

Pogledajte ovaj podvih i recite nam kako vam se čini, oduševićete se znamo:

Zaista, Turska je zemlja iz koje nam dolaze veoma lepi i divni primeri brige za pse i druge životinje. Uvek se radujemo novim primerima ljudskosti i uvek sa oduševljenjem vičemo: BRAVO, BRAVO, BRAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.