Naslovna VESTI BRIŽIT BARDO: “Postavite kamere u klanicama, pa da vidimo koliko životinje pate”!

BRIŽIT BARDO: “Postavite kamere u klanicama, pa da vidimo koliko životinje pate”!

0
PODELI

BRIŽIT BARDO, simbol francuske kinematografije šezdesetih godina, koja je napustila glumu u jeku karijere i u potpunosti se posvetila životinjama, redovno i ne birajući reči, kritikuje nepoštovanje životinja.

Sada je otišla korak dalje i  pozvala francuske vlasti da postave kamere u klanicama, kako je to obećao predsednik Emanuel Makron, uoči rasprave o nacrtu zakona o poljoprivredi.

Šokantan snimak iz Hrvatske: Mučenje teleta i krave uz reči: „Moraju biti u kondiciji“!

Glumica, poznata kao veliki borac za prava životinja i decenijama stroga vegetarijanka, pomenula je jednu francusku klanicu već kritikovanu 2015. godine zbog mučenja životinja, gde je skrivenom kamerom u februaru ove godine snimljen loš tretman životinja.

BRIŽIT BARDO PETFACE

BRIŽIT BARDO u video-snimku sa svog imanja, na kojem je predstavila snimak iz klanice, pozvala je javnost da “vodi računa šta jede” kritikujući Makrona jer se “druži s lovcima i želi da vrati predsednički lov”.

Kina OPET u pripremama za „festival mesa“: Oko 10 hiljada pasa i mačaka zarobljeno!

Na snimku joj se pridružio mladi francuski humorista Remi Gajar, koji je rekao da francuski predsednik nije do sada ništa učinio i da bi se ljudima “smučilo” kada bi videli kakav tretman imaju životinje u klanicama.  Glumica je dodala i da je mlađa generacija osetljivija na životinjska pitanja od starije generacije, “koja truli u svojim navikama i tradicijama” i dodala da je dobro što su mnoge modne kuće povukle krzno iz svojih kolekcija.

Upozorenje: Snimak može biti uznemirujući

Izvor: B92

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.