Naslovna VESTI PSI Žena ga je ostavila na 30. rođendan, a on je sa svojim...

Žena ga je ostavila na 30. rođendan, a on je sa svojim bul terijerom postao GLAVNA FACA INTERNETA!

0
PODELI
bul terijer petface

Da je ovaj bul terijer zvezda Interneta govori činjenica da je Instagram profil njegovog vlasnika Rafaela samo u nekoliko dana posećen na stotine hiljada puta! Ako pogledate i fotografije na kraju naše priče shvatićete i zašto!

– Žena me je ostavila na 30. rođendan. Uzela je bukvalno sve – posuđe, nameštaj, fotografije, ukrase, detalje. Ostavila me je samog u praznoj, beloj sobi, ovako fenomen objašnjava Rafael.

bul terijer petface

Tačnije, nije odnela BAŠ SVE. Ostavila mu je bul terijera, Džimija.

– Nazvao sam ga, naravno, po njenom omiljenom dizajneru cipela – Jimmy Choo. Kada nas je ostavila same, pogledao sam ga, tužnim pogledom. Međutim, ne znam zbog čega, Džimi je bio srećan i počeo je da skakuće u tako praznom prostoru. U jednom trenutku, nakon te „srećne serije“, bukvalno se srušio umoran od radosti i legao tu pored velikog belog zida. I tada mi je sinula jedna ideja, sada kroz smeh priča ovaj sjajni umetnik.

Onda je Rafael uzeo marker i počeo da crta „novi svet oko Džimija“. Odjednom je kako kaže, osetio dugo uspavanu inspiraciju za crtanje, umetnost, za život.

bul terijer petface

– Stvorili smo niz zabavnih fotografija – Džimi sanja o cipelama, opušta se na sofi uz martini, svira klavir,..

Pred vama je samo nekolicina sjajnih fotografija iz ovog svetskog foto sešna, a u septembru izlazi i knjiga pod nazivom „A Dog Named Jimmy“.

bul terijer petface

Uživajte uz jutarnju kaficu i smeh, koji će vam popraviti ostatak dana. I naravno, kažite nam šta je vaš ljubimac najluđe uradio? 😀

(klikni na sliku za uvećanje)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime