Naslovna VESTI PSI Četiri razloga zbog kojih vas vaši psi prate čak i u WC!

Četiri razloga zbog kojih vas vaši psi prate čak i u WC!

0
PODELI
četiri razloga petface

Jedan od četiri razloga ćete obožavati 😉 Ali, počnimo od početka! Složićemo se da psi ponekad rade „čudne“ stvari, koje najčešće i ne razumemo!

Vlasnici su se usaglasili da je jedna od najčudnijih upravo praćenje u WC! Jeste li se ikada zapitali zbog čega to rade? Stručnjaci kažu da postoji nekoliko, a mi vam sada predstavljamo četiri razloga:

Ako vas pas prati svuda, čak i kad odete u toalet, on HOĆE nešto da vam kaže!

PRVI je najjednostavniji. Moglo bi se reći da psi ne znaju za pojam PRIVATNOST! J Vlasnici svoje pse često gledaju kako obavljaju nuždu u šetnji, pa nam oni na ovaj način samo “vraćaju uslugu”.

četiri razloga petface

DRUGI RAZLOG je činjenica da ste vi deo njegovog čopora. Životinje su često teritorijalne i puno toga obavljaju u grupi. Čuvaju jedni druge, pogotovo kad je član njihovog čopora u “ranjivoj situaciji”, kao što je, na primer, obavljanje nužde. Dakle, psi žele da vas zaštite, jer vas vole.

Ako vaš pas pokazuje neki od ovih 10 znakova – govori vam da vas voli!

TREĆI je znatiželja zasigurno. “Šta se to krije u onoj čudnoj prostoriji koju otvaraju samo nekoliko puta dnevno?” je jedno od pitanja koje pas „postavi“ sebi 😉 Uostalom, kupatilo je deo njihovog stana, pa zašto im je taj deo nedostupan? 😀

četiri razloga petface

ČETVRTI RAZLOG je možda i najlepši – FALITE IM! Možda ste ceo dan bili na poslu, u šopingu ili na putu, pa vas vaš ljubimac dugo nije video i proveo kvalitetno vreme sa vama. Zato, želi sve – ODMAH I SADA!

Da li i vaš ljubimac radi ovu čudnu stvar? 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.