Naslovna VESTI PSI Psi bili zarobljeni u cevi, danima cvileći dok ih neko nije primetio

Psi bili zarobljeni u cevi, danima cvileći dok ih neko nije primetio

0
PODELI
cevi petface

Radeći na plantaži avokada i pomorandži u Kaliforniji, čovek je čuo buku za koju nije mogao da locira odakle se čuje. Iako je zvučalo kao da je zavijanje psa, nije ga mogao videti. Rešio je da prati  zvukove koji su dopirali ispod zemlje. Nije ni znao da ga očekuju dva zaglavljena psa u cevi.

Pročitajte još:  Nestašluk mačke Ejs: Vatrogasci je spasili iz odvodne cevi!

Počeo je da kopa, dok nije došao do cevi, unutar koje su se nalazila dva psa. U očima im se video strah i potreba da im neko pomogne. U pomoć je pristigla i organizacija za pomoć životinjama.

cevi petface 3

U cevi su bila zaglavljena dva labradora, ženka od dve godine i mužjak koji je imao 5 godina. Bili su veoma mršavi i žedni, a mužjak čak premršav da bi stajao na nogama. Bili su pokriveni buvama i povređeni.

Pročitajte još: BOBI JE HEROJ: Čekala je pomoć u jarku slomljenih nogu

Pretpostavka je da su bili zarobljeni oko tri dana. Pravo je čudo da su živi, smatraju ljudi koji su pomogli životinjama. Niko ne zna kako su dospeli do cevi, ali misle da je pas jureći upao i zaglavio se, a da je drugi pas krenuo za njim.

cevi petface

Nisu mikročipovani, pa se ne zna čiji su. Imena još nisu dobili i trenutno ih zovu „kuce iz cevi“. Veoma su međusobno vezani i traže dom u kom će biti zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.