Naslovna VESTI MAČKE PRESLATKO: Ova mačka je savršena dadilja novorođenoj bebi!

PRESLATKO: Ova mačka je savršena dadilja novorođenoj bebi!

1
PODELI
dadilja petface

dadilja: Postoji mnogo primera u kojima su psi zaštitnički nastrojeni prema deci koju čuvaju. Do sada nismo imali prilike da u ovoj značajnoj ulozi vidimo mačke. Kažemo do sada, jer smo upravo naišli na jednu posebnu mačku, guvernantu bez mane – gospođicu  Pandu.

Pročitajte još: Bokser, najvernija dadilja novorođenoj bebi! (VIDEO)

U pitanju je dve i po godine stara krznena lepotica, koja iz vida ne ispušta svoje mezimče. Ova duboka veza započela je dok je beba još bila u stomaku mlade mame Liel Ajnmar:

Od kada sam ostala u drugom stanju, ona je počela da me prati. Stalno je ušuškavala glavu na moj stomak i prela, kazala je ona.

dadilja petface

Kada se ova mlada žena porodila, Panda je bila zbunjena prisustvom novog čovečuljka u njihovom domu, ali ubrzo je shvatila i prihvatila ovu promenu bez problema. U međuvremenu je odlučila da će biti dadilja prinovi, i od tada se ne odvaja od nje:

-Sada, tri meseca nakon porođaja, ona skače na krevet kako bi bila blizu njega, miriše ga i sedi pored njega. Vrlo je očigledno koliko ga voli, a tako je od samog početka, dodala je ponosna mama.

dadilja petface

Pročitajte još: VREME JE DA SE ISTOPITE OD PREVELIKE LJUBAVI: Maca Nebojša svakodnevno čuva bebu Anastasiju!

Mi nemamo šta da dodamo, osim da su beba i njena mačka dadilja neverovatan tandem. Mi im želimo mnoooogo razigranih i nasmejanih trenutaka.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime