Dan kućnih ljubimaca u Beogradu protekao je OVAKO (FOTO)

Dok su crvenim tepihom u Los Anđelesu defilovale najveće muzičke zvezde na 57. dodeli Gremija, na drugoj strani sveta crveni tepih osvojili su najšareniji predstavnci životinjskih vrsta. U svom stilu oni su pokazali sve svoje talente, mnogi su i zaigrali, lajali, smejali se, a mnogi su aplauze i ovacije dobili samo svojom pojavom. Baš kao i vodeće zvezde svetske muzičke scene. Glamur i sjaj crvenog tepiha prijao je svim četvoronožnim posetiocima, koji su bili zvezde našeg pet dana, 8. februara u Delta City-JU. Od 11 časova pristizali su u svojim kreacijama, stilizovanih frizura, sa cipelicama posebno uglancanim za našu kraljevsku žurku. Uživali su u blicevima fotoreportera i sadržajima koje smo tog dana pripremili baš za njih!
royal pet petface

Pokoju neposlušnu dlaku ljubimaca na licu mesta sređivali su frizeri Pet Care Studija, a unikatne marame oslikane dečijim prstićima dobili su na poklon direknto iz Ateljea Milene Čvorović. Glamurozno, bez premca.
royal pet petface

Ljubitelji mačaka, sasvim očekivano najveću pažnju posvetili su retkim sibirskim mačkama porodice Mitić, kojima su se divili najviše zbog negovane, duge i mekane dlake.
royal pet petface

Baš kao i velike svetske zvezde, ljubimci Beograda su pokazali da u svakom trenutku mogu biti humani. Deo svog pet dana posvetili su devojčici Vasilisi, za čiju hitnu operaciju su sakupljali i donirali potreban novac.
royal pet petface

Na našem crvenom tepihu nije bilo ljubomore. Iskrenim aplauzima podržali su one koji su ovog dana pokazali i najveći talenat – Kondoru i Pandi iz Agiliti kluba Bečmen, primerima prave socijalizacije i poslušnosti.
royal pet petface

Velikog srca, u svoj glamurozni dan ljubimci su uključili i one drugare koji nemaju sreću da žive u toplim domovima punim ljubavi. Prijatelji iz Udruženja „Veliko srce“ su potražili svog novog vlasnika i srušili predrasude o napuštenim ljubimcima, bez pedigrea.
Šareno je bilo na sve strane. Možda i najviše u kutku Doma Sremčice, gde su se posetioci učili novoj tehnici pravljenja proizvoda od papira. Pas ili maca u kviling tehnici – dokazali su da je moguće.
royal pet petface

Kako ni ova naša žurka nije mogla da prođe bez mališana, nismo im uskratili edukativnu zabavu. Radionica Plavi Pas je i ovog puta pokušala da im na zabavni način objasni kako pravilno prići nepoznatom psu i kako da taj susret prođe bez ikakvih problema.
royal pet petface

Za sve to vreme, veterinarska ambulanta Tommy postarala se da sve prođe bez ikakvih zdravstvenih problema, posebno pred samu dodelu nagrada kada je uzbuđenje bilo na vrhuncu.
Baš kao i u Los Anđelesu, i u Beogradu je možemo reći bilo iznenađenja. Uprkos brojnijim psećim kandidatima, kojih je bilo preko 120, pobedu su pored psa Mopija odnele dve mačke – Leonardo i Gabi. Bogatiji za ček od 5.000 dinara, ovi beogradski ljubimci su odmah osetili cenu popularnosti.
royal pet petface

Blicevi fotoaparata, prvi intervjui i pažnja koju su dobili po samom proglašenju, stavili su ih u epicentar ovog kraljevskog  druženja.
Kući su svi otišli sa osmesima, puni pozitivne energije, ljubavi i sjajnog druženja u kome su uživali celog dana. U trku za glavnom nagradom i titulom Kraljevskog ljubimca Srbije ući će još tri beogradska ljubimca, o kojima će se izjasniti svi korisnici Interneta. Glasanje je već u toku, pa prionite na posao. Titula se neće sama smestiti u vaš ormar, osvojite je šarmom.

GLASANJE NA LINKU >> ROYAL PET BEOGRAD <<