KRAGUJEVČANI, Deda Mraz za kućne ljubimce STIŽE na ludu žurku!

Srbija je već okićena, sve svetli, blješti, a ulice krase irvasi, Deda Mrazevi, kočije, kapije,..

I zato smo i mi pozvali našeg Deda Mraza, da 9. decembra obraduje sve četvoronožne Kragujevčane! Petu godinu za redom, najpoznatiji dekica na svetu stiže u TRŽNI CENTAR KRAGUJEVAC PLAZA sa željom da svakog ljubimca obraduje paketićem i novogodišnjom fotografijom! Dakle, TRŽNI CENTAR KRAGUJEVAC PLAZA će i ove godine biti domaćin najveće novogodišnje žurke za ljubimce svih vrsta – u nedelju, 09. decembra od 13 časova!

PRIJAVITE SE

Prošle godine je na novogodišnju zabavu došlo preko 250 ljubimaca, a nadamo se da ćemo ove godine oboriti taj rekord. Kao i uvek, sve posetioce očekuju preukusni paketići, koje daruje Purina, fotografisanje sa Deda Mrazom i IZBOR ZA 12 DEDA MRAZOVIH POMOĆNIKA!

Kada kažemo VRSTA mislimo na SVE VAŠE KUĆNE LJUBIMCE – mace, kuce, ptičice, morske prasiće, feretke, jer ovo je NAJVEĆI MASKENBAL ZA KUĆNE LJUBIMCE SVIH VRSTA!

Uparadite se sa svojim krznenim i pernatim drugarima, jer će vaši online glasovi odlučiti ko će ove godine biti Deda Mrazov pomoćnik i ko će dobiti dodatne nagrade.

I ove godine, sada već tradicionalno, naša novogodišnja žurka nosi parolu NOVA GODINA ZA SVE, pa stoga 09. decembra ponesite svoje osmehe, dobro raspoloženje i simbolični POKLONČIĆ ZA NAPUŠTENE LJUBIMCE! Sve što vi donesete i donirate, mi ćemo pokloniti napuštenim životinjama o kojima brine Udruženje Crvena šapica! Stare igračke vaših ljubimaca, povoci, amovi, prostirke, krevetići, poslastice, hrana, šta god možete, donesite, a oni će vam biti beskrajno zahvalni.

Verujemo da su svi vaši ljubimci – kuce, mace, feretke, kornjače, paukovi, zmije, gušteri, kunići, papagaji, morski prasići, bili dobri i poslušni ove godine i da zaslužuju paketić i fotografisanje sa najdražim dekicom na svetu. Zato ih prijavite i spremajte se za ludu žurku!

Možda vi još niste odlučili gde ćete ići na provod, ali verujemo da znamo gde će vaši ljubimci biti u nedelju, 09. decembra od 13 časova!

Prijavite se i pozovite prijatelje! Vidimo se!