Desetogodišnji Hose je nestao, možemo li pomoći njegovoj vlasnici Sanji da ga pronađe?

Desetogodišnji Hose, član naše porodice i doživotini prijatelj. Od 8. maja nije više sa nama. Molimo vas da nam pomognete u potrazi, ovako je glasila poruka Sanje Aleksić, vlasnice izgubljenog ljubimca.

Čivava, Desetogodišnji Hose, čipovana je, bez ogrlice. Od fizičkih karakteristika jedinstvena je po prednjem zubiću koji joj fali i po zadnjoj desnoj nozi, na koju šepa pomalo.

Pročitajte još:
Potraga za Atilom, petogodišnjim šnaucerom – POMOZITE!

Desetogodišnji petface

– Poslednji put je viđen 08. maja, oko 17h u Deligradskoj ulici u blizini Kliničkog centra, u Beogradu. Prilično je svadljiv i hrabar, čak i kada je uplašen, mada ne mogu da garantujem da se u ovakvoj situaciji ne ponaša drugačije, rekla nam je Sanja.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Potraga za Lolom – „ima repić kao u praseta“!

Dakle, porodica Aleksić, očajna u ovoj potrazi i bolu zbog izgubljenog ljubimca, apeluje na sve da im pomognemo!

Desetogodišnji petface

– Možda nam neko pomogne. Ne gubimo nadu. Ukoliko ga vidiite ili imate bilo kakvu informaciju, molimo vas da nam javite na broj telefona: 063/887-2337. Unapred zahvalni, rekla nam je Sanja.

Onaj ko je vlasnik psa ili mace, ali i neke druge životinje, može samo da pretpostavi koliko je teško nositi se sa tim da je ljubimac negde izgubljen, uplašen, da vas očajno traži. Zato, pomozimo Aleksićima da u njihovom domu ponovo zalaje ova, kako kažu, svađalica J