Naslovna VESTI PSI Devojčica nije imala fotografije izgubljenog psa, pa ga je NACRTALA i UPALILO...

Devojčica nije imala fotografije izgubljenog psa, pa ga je NACRTALA i UPALILO JE!

0

Kada se štene po imenu Morgan, čija je vlasnica sedmogodišnja devojčica Sol izgubilo u Meksiko Sitiju, devojčica nije bila tužna, već beskrajno kreativna. Nije očajavala, već se bacila na posao i verovala da će ponovo zagrliti svog psa. 🙂

Sol i njena porodica su usvojili Morgan prošlog maja i vrlo brzo su devojčica i štene postali najbolji prijatelji. Nažalost, Morgan je samo nestao jednog dana, što je Sol veoma rastužilo ali joj dali inspiraciju da pronađe svog psa.

devojčica petfaceTražila ga je u okolini, ali kada je videla da ga neće naći u okolini, odlučila je da napravi postere i okači ih u svom kraju, u nadi da će ga neko pronaći i javiti srećne vesti da je Morgan nađen.

Pročitajte još: DEVOJČICA ZA PRIMER: Novac od užine dala za lečenje psa, ali…

Čim je saznala da ga nema, počela je da pravi postere iste noći. Nažalost, nije imala fotografije svog psa, pa je rešila da ga NACRTA!

devojčica petfaceNa posteru ga je opisala kao najboljeg prijatelja i lepo zamolila da bude vraćen bezbedan i zdrav. Nalazaču je namenila – čokoladicu, koju je kupila od svoje ušteđevinu. Vrlo brzo je neko video ove simpatične postere, fotografisao ih i okačio ga na društvene mreže. Crteži su dugo putovali internetom i izazivali reakcije ljudi.

Sol je sve vreme verovala i to se isplatilo!

devojčica petfaceZahvaljujući posteru i neverovatnoj veri ove devojčice, u želji da joj pomognu, ljudi su bili obazrivi ne bi li slučajno spazili Morgana. Javila se jedna žena i rekla da misli da je našla psa. To je bio Morgan!

Pročitajte još: DIRLJIVO: Gluva devojčica uči udomljeno, gluvo štene znakovnom jeziku!

Čim je ugledala svog psa, povikala je glasno njegovo ime.

Sol je bila jako srećna što je ponovo sa svojom kucom, a potom je uredno skinula postere sa mesta gde ih je okačila.

BRAVO SOL! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.