Dijana je sa svojim mužem krenula na odmor, a završili su spasavajući 34 napuštena psa! (FOTO)

Kada je sa svojim partnerom Džefom krenula na letovanje u Meksiko, Dijana je očekivala pravi odmor – opuštanje uz more, sunce, hladna osveženja,.. Ono na šta u tom trenutku nije mogla da računa je da će joj se na „dnevnom meniju odmora“ naći i – spasavanje napuštenih pasa!
odmor sa napustenim psima petface
Halovi su bili šokirani kada su videli koliko napuštenih pasa živi na plaži. Znali su da ne mogu da odvedu pse i mačke kući sa njima u SAD, pa su se odlučili za drugačije rešenje. Sarađivali su sa lokalnim i SAD-baziranim azilima, kako bi ovim nesrećnim životinjama zauvek pronašli dom.
odmor sa napustenim psima petface
Nazvavši pse „Baja34Pack“, Halovi su pokrenuli kampanju „GoFundMe“ kako bi pomogli ovim psima. Međutim, tu se nisu zaustavili. Pokrenuli su ceo „Baja34 Rescue“ projekat koji bi doprineo boljitku svim napuštenim životinjama u ovoj oblasti.
Zahvaljujući velikodušnim prilozima, „Baja34Pack“ su trenutno zbrinuti u „K9 Rancho“no kill lokalnom azilu – i uveliko se radi na pripremi njihovog putovanja u Minesotu odakle će otići u trajne domove.
odmor sa napustenim psima petface
Dodatna sredstva prikupljena na „GoFundMe“ stranici će pomoći da se zbrinu ostale lutalice koje žive u „K9 Rancho“, kao i troškovi koji će pokriti prevoz pasa do SAD i Kanade.
-Ne znamo za vas, ali nismo mogli da zamislimo bolji način da provedemo odmor, kroz smeh je rekla Dijana.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0