Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Nude 30.000 dinara onome ko otkrije informaciju o TROVAČU PASA!

KRALJEVO: Nude 30.000 dinara onome ko otkrije informaciju o TROVAČU PASA!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Trovanje pasa i mačaka u gradovima širom Srbije, ne jenjava. Upravo edno takvo, stravično i mučno, desilo se u gradu na Ibru, pre nekoliko dana, a fotografije uginulih životinja nemamo snage da objavimo 🙁

– Novo trovanje kod „Solitera“. Dva psa nažalost nisu jedine žrtve. Prva žrtva koja nije mogla da se spase je jedna mačka koju sam jutros u 06h našao kraj zgrade. U bolovima, najgorim se mučila, odveo sam je veterinaru i bukvalno ga „podigao iz kreveta“ kako bismo pokušali da je spasimo. Uz svu pomoć, ta skotna ženka nije uspela, morala je biti uspavana, jer u kakvim je mukama uginula, ja ne bi poželeo nikome sem samom tom zlotvoru, rekao je Goran Marinković iz Kraljeva!

NADLEŽNI ĆUTE: U Vrdniku, kod Iriga, otrovano 13 vlasničkih pasa!

dinara petface

Kako je objansio, otrov je sam pronašao a prema rečima veterinara, količine i štetnost je bila tolika da bi nastardalo i malo dete ali i odraslo živo biće!

dinara petface

Zato je Goran, ali i ljubitelji životinja i volonteri lokalnog Udurženja, zamolio sve koji imaju informacije o počiniocu ovog gnusnog zločina – da se jave!

NAJNOVIJA VEST: Lola je bila vlasnički pas, kog je ZAO ČOVEK otrovao!

– Molimo sve da nam se jave u inbox. Ogorčeni prijatelji nude nagradu za otkrivanje ovog trovanja u iznosu od 30.000 dinara. Podelite, napisao je Goran.

dinara petface

Hoće li se zlotvorima stati na put, pitamo se,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.