Naslovna VESTI DIRLJIVO: Nakon 30 godina šimpanze su prvi put videle svetlost dana i...

DIRLJIVO: Nakon 30 godina šimpanze su prvi put videle svetlost dana i upoznale slobodu! (VIDEO)

0
dirljivo petface

Ko od nas može zamisliti da čitav život živi u kavezu, da ne vidi beli dan i nikada ne sazna kako izgleda svetlost. Svakome se smuči kada iz nekog razloga mora da sedi kući dva ili tri dana i ne izlazi iz nje. Da ne govorimo o skučenom prostoru koji je svakako jedna od navećih boljki, velikog broja ljudi. Ove životinje, iskusile su upravo ovako nešto što smo opisali.

Neke su rođene u zatočeništvu, a neke su ulovljene na prirodnim staništima, piše index.hr.

PROČITAJTE I:

PETFACE VIBER ZAJEDNICA: Pogledajte fotografije ljubimaca koje ste nam slali! (FOTO)

Svima je jedno isto, bile su robovi ljudi koji su na njima testirali razne proizvode. Godinama su se mučile, godinama su bili tužne, preplašene i u bolovima. Sada su konačno slobodne, a ovaj video prikazuje njihov prvi susret s spoljnim svetom nakon dugog niza godina. Znatiželjne i pomalo zbunjene, otvorile su vrata slobode koja za njih sigurno ima predivan ukus, navodi Index.

Posle 30 godina, prvi put su dobili priliku da vide sunce, prirodu i da dožive susret sa spoljnim svetom. Znatiželjni i pomalo zbunjeni, konačno su otvorili vrata svoje slobode, piše na sajtu B92.

Ove životinje su spoznale slobodu, sada mogu da uživaju u suncu i lepoti spoljašnjeg sveta. Ono što ima za njih najveću vrednost svakako jeste sloboda koju im niko nikada nije smeo uskratiti, a to se upravo dogodilo.

Njihov susret sa svetom je dirljiv i zato vas ne bismo zadržavali već pogledajmo kako to izgleda:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.