DIVNE VESTI: Mala Vasilisa ide na transplataciju!

„U ime Vasilise i njenih roditelja, hvala svima na pomoći i dobrim željama. Hteli smo da sačekamo da se sve završi, ali neki od vas su već videli vest. Pomoć stiže za Vasilisu”, ovako je glasila poruka gospođe Nataše koja je obradovala sve nas. Naime, prijatelji porodice Milekić bili su deo našeg nedavno održanog ROYAL PET-a, gde su se družili sa našim četvoronožnim drugarima I prikupljali pomoć za devojčicino lečenje. Iiiii njihovo zadovoljstvo je bio naš cilj – “lepo smo se družili, upoznali mnogo kuca i maca, rasprodali igračke koje je donirao Dexy co. i prikupili još 14.500 dinara…Svima koji su donirali i kupovali na našem štandu veliko hvala”, rekli su oni. Ono što je, osim njihovog zadovoljstva našim druženjem, nas oraspoložilo je činjenica da je malena Vasilisa dobila SVU novčanu pomoć I da ona ide u SAD.
Dobro znate da su naša druženja uvek prožeta humanitarnim delom, da uvek pokušavamo da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna. Ovog puta je to bila mala Vasilisa, a beogradski kućni ljubimci su dokazali da humanist I pomoć nema cenu. Zato je naš ROYAL PET tako poseban!
Maloj Vasilisi želimo srećan put I brz oporavak, a vas podsećamo da je glasanje za još troje finalista u toku. Pa posle ovih divnih vesti, nastavite u dorom raspoloženju I glasajte za naše četvoronožne humanitarce!

GLASANJE NA >> ROYAL PET BEOGRAD <<