DOBRODOŠLI U SRBIJU: Neveni iz Trstenika naređeno da iseli iz stana svog psa, rase BIŠON!

„Nalaže se Neveni Petrović iz Trstenika da izvrši iseljenje psa iz stana, pod pretnjom prinudnog izvršenja“. Srbija. 21. vek. Trstenik. Ostali građani naše države u šoku. Ovako bismo vam ukratko predstavili ono što se ovih dana odigrava u porodici Petrović. Ukoliko neko ne zna, „opasni pas rase bišon“ izgleda upravo ovako.
psi u trsteniku petface
Naime, po prijavi izvesnog Nebojše Stojanovića, Neveni je komunalna inspekcija Odseka za urbanizam, građevinarstvo, komunalno-stambene i ekološke poslove dostavila rešenje u kojem jasno stoji – ZABRANJUJE SE DRŽANJE PSA RASE BIŠON!
Iako je Nevenin pas uredno čipovan, vakcinisan i kućni ljubimac koji živi sa decom – rešenje je doneto, jer po Odluci koja je na snazi u Trsteniku „zabranjuje se držanje životinja i pernate živine, osim ukrasnih i egzotičnih ptica i golubova“.
Nevena se uredno odazvala pozivu koji joj je stigao, i objasnila kako je to miran pas, mali, kućni ljubimac, koga porodica Petrović obožava i koga su nabavili „po preporuci lekara kako bi njena mala ćerka ublažila stres zbog napada drugog psa na njenog prethodnog psa“.

psi u trsteniku petface
Ovo je vervatno najšokantnija odluka koja je donešena u Srbiji u skorije vreme, a protiv nje je Udruženje ORPAK podnelo žalbu. Ostaje da vidimo kakav će konačan ishod ovog sramnog postupka biti, a vas molimo da svojim šerom podržite porodicu Petrović u borbi za psa!
Pogledajte:

Foto: Facebook

DOBRODOŠLI U SRBIJU – ZEMLJU U KOJOJ SE BIŠONI IZBACUJU IZ STANOVA, A UBICE ŽIVOTINJA SE SLOBODNO ŠETAJU ULICAMA!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0