Naslovna VESTI MAČKE NOVI SAD: Hrabri dobrovoljci spasili mače sa drveta!

NOVI SAD: Hrabri dobrovoljci spasili mače sa drveta!

0
PODELI
Dobrovoljci petface

Dobrovoljci neprofitne organizacije „Animal Rescue Serbia“ spasili su kasno sinoć mače sa drveta u Radničkoj ulici u Novom Sadu.

Naime, sve je počelo od akcije koju su organizovali sami građani, koji su pokušali da privole macu da sama siđe sa drveta. Nakon što su njihovi napori bili bezuspešni, pozajmili su merdevine iz obližnjeg lokala, ali kako su ih prislonili na drvo – mače je sve više bežalo ka vrhu drveta!

“Animal Rescue Serbia”: Upoznajte ekipu koja svakodnevno pomaže životinjama u nevolji i to potpuno besplatno!

Zato su ovi novosadski ljubitelji životinja rešili da odustanu i pozovu stručnjake – nedavno oformljenu ekipu volontera specijalizovanih za spašavanje životinja u okviru „Animal Rescue Serbia“.

Dobrovoljci

Ovi dobrovoljci, nedavno su oformljeni u Novom Sadu, sa centralom u Beogradu, odazvali su se pozivu građana koji su od početka pratili akciju spasavanja mačeta.

BRAVO ZA NIŠ: Nenad je prvi i jedini spasilac životinja u ekstremnim uslovima!

 Kako je izgledala sama akcija kada su stigli ovi divni ljudi pogledajte u videu koji sledi!

Inače „Animal Rescue Serbia“ je ekipa koja se penje na krovove, drveće, ulazi u šahtove, rupe, a sve kako bi spasili nemoćne životinje. Takođe, nebitno je koja životinja je u pitanju – ovi specijalci, sačinjeni kako od veterinara, tako i od običnih građana, izlaze na teren. Prijava svakog slučaja za njih ide preko broja telefona centrale – 064/82-10-200, a potom se obaveštavaju “spasilačke jedinice” u određenom gradu i sledi terenski rad.

Video, Izvor: NSU-Uživo sa novosadskih ulica

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.