Naslovna VESTI MAČKE DOKLE JE DOŠAO SVET: Pronašla mačku u zavezanoj, plastičnoj kesi stavljenoj u...

DOKLE JE DOŠAO SVET: Pronašla mačku u zavezanoj, plastičnoj kesi stavljenoj u kutiju pored kante!

0
dokle je dosao svet petface

Žena je pošla da baci smeće u kontejner blizu svoje kuće u Bedfordšriu, Engleska, kada je primetila da na velikoj kutiji pored kante piše „lomiljivo“. Pokušala je da gurne kutiju da ne stoji na sredini trotoara kada je svhatila da se u njoj nešto kreće. Zabrinuta, otvorila je kutiju i u njoj pronašla zavezanu plastičnu vreću u kojoj se nešto meškoljilo. Kada je otvorila kesu videla je zbuljenu i uplašenu mačku.

-Pravo je čudo da se mačka nije ugušila. Žena koja ju je pronašla je mačku odmah stavila u kola kako bi bila na sigurnom, rekla je Kejt Rajt, službenik za odnose sa javnošću iz RSPCA.

PROČITAJTE I:

NOVOSAĐANI ČUJTE I POČUJTE: Animal Rescue Serbia organizacija spasava životinje u vašem gradu!

Žena nije mogla verovati svojim očima. Jasno je da je neko mačku vozio vrlo daleko i da je želeo da bude siguran da mačka neće moći da izađe iz kutije, a žena nije imala srca da je ostavi tu niti je mogla da shvati zašto je to neko uradio.

-Neverovatna je mačka, koju smo nazvali Holi, u redu je, ali pravo iznenađenje je što nas se ne plaši, rekla je Rajt.

dokle je dosao svet petface

Rajt je odvezla mačku veterinaru kako bi se videlo u kakvom je zdravstvenom stanju. Njena koža je bila bolna, iritirana alregijom, ali osim toga nije izgledalo da je imala drugih zdravstvenih tegoba. Ona trenutno boravi u veterinarskoj ambulanti kako bi se upale od alergije sanirale i kako bi se utvrdilo potpuna zdravstvena slika pre nego što bude puštena. Nakon onoga što je prošla, čudo je pravo da je izbegla bilo kakav ozbiljniji problem.

-Nezamislivo je šta se sve ovoj mački dogodilo i šta joj se sve moglo dogoditi da je divna žena nije spasila. Mogla se ugušiti u kesi i kanti za smeće, da bude bačena u kamion za smeće i tako smrvljena. Neko ju je namerno ostavio u takvoj situaciji, rekla je Rajt.

PROČITAJTE I:

“Animal Rescue Serbia”: Upoznajte ekipu koja svakodnevno pomaže životinjama u nevolji i to potpuno besplatno!

Holi nije imala nikakvu ogrlicu niti identifikaciju, takođe nije bila ni mirkočipovana. RSPCA trenutno aktivno istražuje odakle je došla i ko ju je tako surovo ostavio.

Holina situacija se mogla rizično završiti, ali srećom ju je pronašla najbolja osoba na svetu i sada je sigurna i zdrava. Ako niko se niko ne javi za Holi, ona će biti smeštena u sklonište kada bude spremna i zdrava.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.