STRAVIČAN PRIZOR VESNE: „Našla sam dva šteneta. Jedno je zaklano“!

Dva šteneta, jedno kuka, drugo ječi. Ovakav prizor zatekla je Vesna Prokopljević vraćajući se svojoj kući, u Draževcu. Iako godinama spašava i brine o napuštenim i zlostavljanim životinjama, ovaj prizor je i nju ostavio bez teksta!

– Tuga i jad. Vraćajući se kući našla sam dva šteneta. Jedno je kukalo i ječalo, dok je drugo ležalo zaklano. Prizor je strašan, napisala je Vesna na svom Facebook profilu, objavljujući uznemirujuće fotografije nesrećnih pasa.

Pročitajte još:
DA SE NAJEŽIŠ: Fotografije plesača kojima se ilustruje patnja zarobljenih pasa!

dva šteneta petface

Odmah ih je pažljivo pofigla i odvela na Veterinarski fakultet. Maleno štene je, nažalost, uginulo od posledica, a veće se i dalje bori za život!

Pročitajte još:
DRAŽEVAC: Pas spašen sigurne smrti zahvaljujući devojčici Nataši od 12 godina!

Našoj redakciji se javila i Danijela, koja je apelovala na sve ljubitelje životinja da još jednom ustanu protiv ovog, ali i svih zlostavljanja nedužnih bića!

dva šteneta petface

– Molba svima je da odmah, svako u svoje ime, kao građanin Srbije, pošalje pismo protesta na adrese nadležnih. Tražite da se zaustavi nasilje nad životinjama u Srbiji, krajnje je vreme! Ovaj štenac se još bori za život trenutno! Potrebno je da nas bude što više, mi smo njihov glas, rekla je Danijela.

Nasilje se, dakle, nastavlja,.. Od nadležnih niko i dalje ne reaguje,..Niko još uvek nije adekvatno kažnjen,…