SKANDAL: Prvi čovek Apatina: „Džukele smo rešavali lovcima – dođu noću i pomlate kerove“! (VIDEO)

– Za džukele, lutalice, mi smo to rešavali lovcima, dođu noću, pomlate kerove, danas ne smeš kera da diraš, a ne smeš ni da ga truješ, ovim rečima se prvi čovek Apatina, Živorad Smiljanić, obratio odbornicima na sednici Skupštine opštine!

Skandalozni video snimak prkazuje Predsednika opštine Apatin, koji objašnjava kako za pse lutalice jednostavno NE POSTOJI REŠENJE!

Pročitajte još:
SINIŠA MALI: „Beograd dobija groblje za kućne ljubimce u 2016. godini“!

Pitanje pasa lutalica ne može niko da reši. Mi smo doneli neke norme Evrope i vodimo više računa o kerovima nego o ljudima. Ljudi umiru od gladi, a mi pričamo o azilu, rekao je Smiljanić a prenosi „025info“.

Prvi čovek Apatina u svom izlaganju upitao je sve prisutne da li znaju samo koliko košta jedan azil i dodao da je on u vojsci jeo 250 grama mesa, dok je „nemačkim ovčarima graničarima sledilo kilograma mesa“, aludirajući na to da se više pažnje posvećuje psima nego ljudima!

– Gde god su osnovali azile, to je propalo, nema novca. Evropska Unija će dati? Pa neće, ne da niko. Za džukele, lutalice, mi smo to rešavali lovcima, dođu noću, pomlate kerove, danas ne smeš kera da diraš, a ne smeš ni da ga truješ. To je svuda ogroman problem, ali to su nakaradni zakoni, koje smo usvojili, to su norme koje su za nas nenormalne, da više vodiš računa o psu nego o čoveku, rekao je Smiljanić ovom prilikom.

Pročitajte još:
STRAŠNO: Japan nemilosrdno kolje delfine! ODGOVOR VLASTI: “Sve je u skladu sa zakonom”!

Udruženje građana ”Moj Apatin” uz podršku udruženja za zaštitu životinja “Vučko” nedavno je organizovalo potpisivanje peticije za izgradnju azila za pse, koji bi kako kažu, rešio problem napuštenih pasa u Apatinu.

Da li jedan državni funkcioner treba ovako eksplicitno da „rešava“ pitanja od značaja za svoje sugrađane pre svega, procenite sami u njegovoj izjavi:

Izvor, video: www.025info.rs