Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Pomozimo divnom štenetu Ejmi da se oporavi!

ZAJEČAR: Pomozimo divnom štenetu Ejmi da se oporavi!

0
PODELI
ejmi petface

Na Svetski dan životinja, posebno vodimo računa da ih zaista ZAŠTITIMO! Pomoć je danas neophodna ovoj divnoj kuci po imenu Ejmi. Udruženja Beta iz Zaječara primilo je poziv pre nekoliko iz obližnje fabrike, da se kod njih nalazi povređeno i iznemoglo štene staro oko tri meseca.

Kada su im pojasnili kako štene izgleda i ponaša se, sumnjalo se na najgore – tešku povredu kičme. Pretpostavka je da je štene udario kamion. Vuče zadnje noge, pa je prva pomisao bila da se radio o ovoj teškoj povredi, stoga su se svi nadali da možda reč o povredi karlice, noge.

ejmi petface

U njenim očima se videlo da traži pomoć. Štipali su joj nogice, međutim. Nikakve reakcije nije bilo. Odmah je odvedena kod veterinara i na snimanje. Sačekale su ih dobre vesti! 🙂

Pročitajte još: POMOZIMO ČUPKU: On nije običan pas, on je beogradski šmeker Čupko!

Nije bilo reči o povredi kičme već butne kosti. Karlica je malo odvojena od kičme, ali veterinari smatraju da će to brzo da sraste jer je mlada.

ejmi petface

Kako bi potpuno ozdravila, neophodne su joj terapije i lekovi protiv bolova. Sada se nalazi u privremenom smeštaju, na toplom je, iako je u kavezu pošto joj je kretanje ograničeno.

Pročitajte još: DEVOJČICA ZA PRIMER: Novac od užine dala za lečenje psa, ali…

Udruženje apeluje da je hitno potrebna novčana pomoć za lečenje i hranu, uzevši u obzir da je samo za terapije i snimak bilo potrebno više od 2500 dinara.

ejmi petface

Ukoliko ste u prilici, novac možete uplatiti na više načina. Dinarski račun 200-2464870101025-23 (Poštanska štedionica), za Ejmi, a poziv na broj nije potreban. Više informacija možete dobiti od Ane Živić na telefon: 0694512382

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime