SEDMORO VELIČANSTVENIH: Upoznajte najslađu ekipu ljubimaca spašenih sa ulice!

ekipu: Gotovo smo sigurni da danas nećete videti ništa medenije od ove ekipe koju čine 4 psa, 2 patke i mačka. Svi oni su udomljeni sa ulice i sada su prava, složna porodica.

Pročitajte još: Pas, osam papagaja i hrčak: Najslađa družina koju ćete danas videti!


Bračni par Bogs, Kejsi i Blejk bave se spašavanjem životinja već 10 godina. Supružnici su počeli sa foks terijerom po imenu Roki, koji je spašen kada je imao samo nekoliko meseci.

ekipu petface

Roksi

Deceniju kasnije, njihova porodica je bogatija za još 6 članova. Naime, ovoj porodici su se ubrzo pridružili i Rouzi i Džejk, 2 pit bula.

ekipu petface

Rouzi i Džejk, 2 pit bula

Nakon toga, kao četvrti i za sada poslednji član pseće ekipe u porodicu je ušla neodoljiva mešanka Edit.

ekipu petface

Mešanka Edit

Ubrzo, Bogsovi su odlučili da vrata svog doma otvore i za neodoljivu riđodlaku mačku Miu. Ona je ravnorpavni član pseće ekipe. Pored svojih lajavih drugara, ova maca obožava planinarenje.

ekipu petface

Mačka Mia

Na kraju, porodici su se pridružile i pernati drugari Gertruda i Donald. Oni su naišli na bezgraničnu ljubav i pažnju krznenih četvoronožaca.

Pročitajte još: 14 neobičnih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila ovu godinu!

Svi oni zajedno sada čine neodoljivu, šarenu ekipu. Da je to zaista tako svedoči i njihov Instagram profil na kome njihovi vlasnici redovno postavljaju fotografije. Njih sedmoro vrlo rado poziraju na fotografijama u najrazličitijim izdanjima, a u svakom od njih su prosto neodoljivi.

 Pogledajte GALERIJU ljubimaca koji čine ovu šarenu skupinu: