Naslovna VESTI PSI SESTRA NESTALOG FUDBALERA OBJAVILA SRCEPARAJUĆU FOTOGRAFIJU: „I Nala te čeka”!

SESTRA NESTALOG FUDBALERA OBJAVILA SRCEPARAJUĆU FOTOGRAFIJU: „I Nala te čeka”!

0
Emilijanov pas Nala petface

Emilijanov pas Nala: Argentinski fudbaler, Emilijano Sala (28), nestao je nakon što je pre petnaestak dana i oproštaja od saigrača krenuo za Kardif iz Nanta. Kada se letilica nalazila iznad kanala Lamanš, nestala je sa radara, posle čega je započeta potraga za njim. Porodica nestalog fudbalera saopštila je da je avion, kojim je Emilijano leteo, pronađen ove nedelje na dnu Lamanša.

KAKAV POTEZ: Svetski fudbaler, Baloteli, donirao novac za izgradnju azila!

Sestra Emilijana Sale, Romina, koja je od samog početka angažovana u pronalasku svog nestalog brata, neutešna i skrhana bolom, sinoć je objavila fotografiju koja je rastužila mnoge.

Emilijanov pas Nala petface

Naime, na fotografiji je Emilijanov pas Nala, koja sedi ispred staklenih vrata i čeka povratak svog vlasnika. Povratak koji se nikada neće dogoditi.

BRAVO: Fudbaleri na utakmicu izašli sa psima kako bi podstakli udomljavanje! (VIDEO)

-I Nala te takođe čeka, napisala je Romina.

Inače, na Instagram stranici fudbalera mogu se videti fotografije njegovo psa, kog je očigledno previše voleo. “Daily Mirror” piše da je Nala bila jedan od razloga zašto se Sala uopšte vraćao u Francusku, nakon dogovorenog transfera. Navodno je, između ostalog, pripremao neke stvari za dolazak vernog prijatelja u nov dom.

PRETUŽNO, ZAISTA,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.