Od subote, 02. jula emisija „Klinika Vet“ premijerno na televiziji N1!

Nakon što smo proslavili jubilej od 500 emitovanih epizoda, nastavljamo istim tempom, ali u novom izdanju. Naime, naša emisija se seli na televiziju N1, odakle će nastaviti da edukuje gledaoce o zdravlju i nezi kućnih ljubimaca.

Pročitajte još: Klinika Vet – 10 godina sa vama!

Osim novih estetskih rešenja, naša jedina emisija o kućnim ljubimcima nije napustila svoj koncept kada je sadržaj u pitanju. U tom smislu nastavljamo da se bavimo temama koje su od značaja za sve vlasnike i njihove ljubimce. Sve ove korisne sadržaje kao i do sada obrađivaće istaknuti predstavnici veterinarske struke. Svi  zajedno daće odgovore na pitanja i probleme sa kojima se vlasnici susreću u svakodnevnom životu sa svojim životinjskim prijateljima.

emisija petfaceTakođe, ono što je redovan segment naših emisija jesu teme koje se tiču odgovornog vlasništva. Iako je do sada umnogome promenjena svest na bolje kada je u pitanju odgovoran odnos prema ljubimcima, potreba da se o ovome govori i dalje je prisutna.

Pročitajte još: Ishrana štenaca: Kakva treba da bude pravilna ishrana štenaca?

Poseban deo emisije odvojen je za rubriku koja nosi naziv „Vodič kroz ishranu“. Kao što i sam naziv govori, ovaj segment baviće se savetima koji se odnose na ishranu ljubimaca svih vrsta u različitim starosnim kategorijama ili u specifičnim zdravstvenim situacijama.

Pored ovih uopštenih sadržaja, u našoj emisiji napravili smo poseban kutak za mačke upečatljivog naziva „Pametna maca“. U okviru ovih priloga, bićete u prilici da više saznate o karakteru, navikama i svim specifičnostima svojstvenim mačkama.

Potrudili smo se da ne zanemarimo ni pse, te ćemo se u okviru rubrike čiji je radni naziv „Obuka“ baviti socijalizacijom, obukom i vaspitanjem pasa. Kako naučiti psa na povodac, trikovi za poslušnost, najbolje igrice za psa, samo neke su od tema koje ćemo obrađivati u ovom segmentu.

Pročitajte još: Putovanje sa mačkom!

emisija petfaceOčekujte i mnoštvo kratkih i interesantnih formi koje u fokusu imaju zanimljivosti, život sa ljubimcima, savete.

Dakle, emisija „Klinika Vet“ će od subote, 02. jula nastaviti svoje emitovanje pod okriljem televizije N1 u terminu od 13 časova. Reprizno izdanje na programu je ponedeljkom od 11 i 30 pre podne.

Gledamo se!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0