Evrovizija sa ljubimcima u glavnoj ulozi!

Sve je već poznato. Predstavnik Švedske je odneo pobedu na ovogodišnjem Eurosongu, izglasan od strane većine zemalja učesnika. 40 zemalja je bilo u igri, a sledeće godine svi oni će se okupiti u Stokholmu, glavnom gradu Švedske. U nešto malo izmenjenoj “postavi” među 42 kandidata i mi ćemo za nekoliko dana saznati – ko dobija titulu KRALJEVSKOG LJUBIMCA SRBIJE. U koji grad će otići kruna, ostaje nam da vidimo 6. Juna kada se proglašava pobednik.
Ukoliko mislite da naš izbor I nema neke veze sa Eurosongom, varate se. Kako bismo produžili euforiju I uveli dodatno iznenađenje u finalnoj trci, uveli smo glasanje identično onom na Evroviziji! 🙂
Dakle, vlasnici ljubimaca koji su u finalu poslednjih mesec dana vredno sakupljaju lajkove u albumu ROYAL PET FINALE. Međutim, oni im neće biti presudni. Svaki od vlasnika čiji je ljubimac u finalu glasao je za ostale finaliste po principu glasanja na Evroviziji. Dakle, svaki od njih je dodelio glasove drugim finalistima u rasponu od 1 do 7, pa zatim 8, 10, 12, s tim što pravo glasa za svog ljubimca naravno nije imao! Svi ti glasovi se sabiraju I dodaju lajkovima iz albuma I tako na kraju dobijamo jednog, jedinog pobednika ovogodišnjeg ROYAL PET-a.
Kao I što sami možete zaključiti sve je vrlooooo neizvesno, a mi u ovom trenutku pooojma nemamo ko je najbliži pobedi. 🙂
Shvatili ste, lajkovi na fotografijama nisu presudni, ali su vrlo vrlo bitni, jer baš nekoliko poena može biti razlike između ljubimaca. Zato, doprinesite ovoj kraljevskoj euforiji I još samo maloooo budite strpljivi, jer 6. Juna dobijamo POBEDNIKA!

GLASAJTE NA LINKU: ROYAL PET FINALE!