Naslovna Komercijalna grupa Ko je pametna maca?

Ko je pametna maca?

0
PODELI
felix purina petface

FELIX: Kada je u pitanju hrana nema nikog pametnijeg od mačke! One su poznate po svojoj izbirljivosti i ponekad vam se čini da im je nemoguće udovoljiti. Koliko su probirljive govori i činjenica da biraju hranu uzimajući kao kriterijum čak i oblik hrane koja je pred njima!

Pored toga, važni su im miris i svakako ukus. Oduševljenje jednom vrstom hrane ne traje dugo i često zahtevaju promene u svojoj posudi, pa se spremite za igru “čik pogodi šta mi se danas jede.

Ali, mi ipak obožavamo tu njihovu nemirnu i vragolastu prirodu i zato smo tu ljubav pretvorili u pravi mačiji specijalitet – FELIX!

felix petface

Dakle, prestanite da brinete oko izbora hrane za vašu macu ljubimicu i izađite iz kuhinje, jer sve što danas treba da uradite da biste joj udovoljili je da joj ponudite našu FELIX hranu!

FELIX je niz ukusnih obroka koji izgledaju i mirišu tako mesno i liče na hranu koju kao da ste sami skuvali. Posebno pripremljen sa stvarno finim mesnim komadićima u sočnom želeu, Vaša mačka će ga smatrati neodoljivim pri svakom obroku. Širok asortiman ukusa ribe i mesa će zadovoljiti sklonost Vaše mačke prema različim ukusima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.