Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Baka ne želi otići u dom, dok njen ljubimac Floki ne...

PRETUŽNO: Baka ne želi otići u dom, dok njen ljubimac Floki ne bude na sigurnom!

0
PODELI
Floki petface

Nedaleko od Velike Gorice, u Hrvatskoj, nalazi se maleno zapušteno mesto u kom žive baka Jozefina Franka i njen ljubimac Floki. On im osam godina, a baka dovoljno da više ne može brinuti sama o sebi, već mora otići u dom.

Baka Nada Prokić ima 82 godine, bolesna je, ali svakog dana HRANI NAPUŠTENE PSE!

Baka je dobila mesto u domu, ali ona ne želi otići iz kuće dokle god se njenom dragom ljubimcu ne pronađe novi smeštaj. Svesna je, kako kaže, da će ga teško udomiti, jer ima osam godina. Zato se obratila hrvatskim udruženjima za pomoć!

Floki petface

Prenosimo deo pisma…

“…i Vi ste strpljivo slušali moje staračke problematike, a vezane su na mog kućnog ljubimca Flokija i mene. Od njegovog smeštaja zavisi i moj, jer više ne mogu biti sama u ovoj zagađenoj i zapuštenoj divljini. Moj Floki je odrastao sa mnom, u redu je, zdravstveno sve u redu, poslušan, jedino mu fali njegovo četvoronožno društvo, pa je zato vezan dosta za mene. Star je 8 godina, mešanac je, majka je bila dalmatinka, to se vidi i po njegovoj koži. Kako jedino mogu šaljem vam 2 slike Flokija i molim vas da ga primite čim pre, biće vam i on, a i ja do smrti moje zahvalni.”

HRVATSKA: Baka Savka ima 97 godina, malu penziju i VELIKO SRCE za napuštene životinje!

Ukoliko možda vi možete pružiti Flokiju dom, pozovite broj telefona: 091 222 66 83.

Pretužno,..

Izvor, Foto: Index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.