Naslovna VESTI PSI PAMETNI FOLIRANT: Pas se pretvarao da je bolestan da vlasnici ne bi...

PAMETNI FOLIRANT: Pas se pretvarao da je bolestan da vlasnici ne bi išli na posao!

1
PODELI
folirant petface

Pas Saliven je pravi mali folirant koji je samo želeo da stigne do svog cilja – što više vremena sa svojim vlasnicima Aleks i Kenadi.

Njihove srećne porodične trenutke u Juti (SAD) uvek mora da prekine posao. Baš zato, kako bi više vremena provela sa svojim psom Kenadi je rešila da provede pauzu za ručak sa Salivenom. Kada je bilo vreme da se vrati na posao, odjednom je počeo da „kašlje“ i ispušta zabrinjavajući zvuk.

– Zaista sam se preplašila. Mahao je repom i tražio da se igra, ali istovremeno je pravio taj užasni zvuk, kaže Kenadi.

folirant petface

Ona je obavestila svog muža, kako bi i on znao šta se dešava. Nije mogla ostati sa Salivenom, pa je Aleks odlučio da ode s posla ranije, da bi svom ljubimcu pravio društvo i da bude kod kuće u slučaju da se stvari pogoršaju. Sa ekstra dozom ljubavi, odjednom su sve Salivanove muke misteriozno nestale. Par je mislio da je imao nešto u grlu što je izbacio.

Pročitajte još: SJAJNO: Nije imao posao, a onda ga je ovaj supermarket zaposlio – i njega i psa!

folirant petface

Sledećeg jutra, kada su se ponovo spremali da krenu na posao, pas je ponovo počeo da kašlje. Aleks je rešio da tog dana ipak ostane kod kuće. Ispostaviće se, baš to je Saliven želeo. Odveo ga je kod veterinara koji je, naravno, mogao samo da ustanovi da se radi o savršeno zdravom psu.

Pročitajte još: Zaposleni kojima je dozvoljeno dovoditi pse na posao jednoglasni – opušteniji smo i bolje radimo!

Potražili su mišljenje još nekoliko veterinara i svi su potvrdili da se Salivan „pretvara“ da mu nije dobro, kako bi dobio još pažnje i kako bi vlasnici ostali s njim.

Pametni slatkiš!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.