Naslovna VESTI PSI Otvaraju se NOVI KAFIĆI za francuske buldoge – „The Happenstance“ i „Pug...

Otvaraju se NOVI KAFIĆI za francuske buldoge – „The Happenstance“ i „Pug Cafe“

0
francuske buldoge petface

Pored kafića za jazavičare, u Londonu se otvara novi kafić i prostor sa sličnim uslugama za francuske buldoge.

Kafić će biti jedinstven i u njemu će vlasnici kućnih ljubimaca moći uživati u šoljici kafe sa svojim četvoronožnim prijateljem. Ovaj svojevrsan kafić, The Happenstance kafe i restoran u Londonu biće otvoren 9. septembra, a prostor će biti uređen za potrebe rase pasa francuski buldog.

STRUČNJACI POTVRDILI: Vlasnici kućnih ljubimaca su srećniji u životu!

Pored toga, dan posvećen psima ove rase organizuje i Pug Cafe, još jedan popularan kafic iz Guildofuda. Ovo će biti dan specijalno za sve ljubitelje francuskog buldoga, a ova kompanija je već imala slične događaje posvećene jazavičarima.

francuske buldoge petface

Kafić neće samo zadovoljiti potrebe vlasnika francuskih buldoga, već će ugađati i njihovim psima. Svi kučići će moći uživati u ukusnom meniju napravljenom samo za njih. Pored ukusnih jela pripremljenih za pse služiće se i pupućino. Pupućino se služi u kartonskoj čaši sa malom količinom laganog šlaga. Ukoliko niste vlasnik francuskog buldoga, možete rezervisati mesto u kafiću kako biste se igrali sa psima, uživali u kolačima i koktelima.

Vlasnici francuskog buldoga plaćaće rezervaciju 10 funti kako bi ušli u lokal sa psima, a ljubiteljima ove rase rezervacija će biti skuplja za pet funti.

POKRENUTA KAMPANJA: Zabranite električne ogrlice za pse, koje proizvode elektrošokove!

Svaki francuski buldog dobiće najbolju uslugu i bićete zadovoljni i vi i on.

Svaki pas mora proći određene kriterijum kako bi ušao u ovaj lokal. Važno je, prema kriterijumima Pug Cafe-a da je pas vakcinisan i zdrav, da se dobro ponaša i da je prijateljski nastrojen prema drugim kućnim ljubimcima.

francuske buldoge petface

Značaj ovakvih događaja je u tome da se francuski buldozi druže sa psima iste vrste i da vlasnici razmenjuju svoja iskustva.

Evo jedne lepe prilike da obradujete svog francuskog buldoga ukoliko putujete u London. Ne zaboravite obaveznu vakcinaciju i pogledajte šta vam je sve od papira za kućnog ljubimca potrebno kako biste mogli sa njim da otputujete. Druženje i upoznavanje u jedinstvenom prostoru samo za vašeg ljubimca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.