Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NIJE FOTOMONTAŽA: 20 fotografija gigantskih pasa svojom pojavom ostavljaju bez daha

NIJE FOTOMONTAŽA: 20 fotografija gigantskih pasa svojom pojavom ostavljaju bez daha

1
PODELI
gigantskih pasa petface

Galerija fotografija giganstskih pasa koju smo za vas pripremili, neke će možda uplašiti, neke će raznežiti, ali smo sasvim sigurni da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pročitajte još:
ONI SU PROSTO SAVRŠENI: psi sa jedinstvenim krznom plene svojim izgledom

Znamo da među našim čitaocima ima onih koji se ne osećaju prijatno u društvu velikih pasa. Dragi naši, ukoliko se malo bolje zagledate u fotografije koje slede, shvatićete da razloga za strah nema. Naime, primetićete da su ovo ipak dobroćudni divovi i prave, pravcate maze.

Među njima su doge, bernardinci, pirinejski planinski psi….a svima pored toga što su veliki, zajedničko je to što su veoma prijateljski nastrojeni i privrženi svojim vlasnicima.

gigantskih pasa petface

Karakteristika gigantskih rasa je da veoma brzo rastu, pa zbog toga najviše ispaštaju njihovi zglobovi i kosti.  Stoga je u njihovu ishranu potrebno uvrstiti namirnice koje pozitivno deluju na rad zglogno-koštanog sistema. Da bi zadovoljili potrebe ovin nežnih džinova, nutricionisti iz Trainera, razvili su Maxi liniju. Ona je  podeljena je u 2 segmenta – Puppy&Junior i Adult, kako bi vaš ljubimac ono što je njegovom organizmu potrebno u svim uzrastima. Segment Puppy&Junior namenjen je psima do dve godine starosti, a pored posebno odabranih sastojaka, on uključuje dagnju iz zeleno-usne školje, koja ima blagotvorni efekat na zglobove i hrskavicu. I za odrasle pse gigantskih rasa, pored najkvalitetnijih sastojaka, u sastav uključen indijski tamjan koji ima značajnu ulogu kod očuvanja zglobova.

gigantskih pasa petface

Gigantski ili mali, psi su svakako čovekovi najbolji prijatelji i tu nema dileme. Neophodno je samo da uvažite karakteristike vašeg ljubimca, a za uzvrat ćete dobiti bezuslovnu ljubav i privrženost.

Galerija fotografija gigantskih pasa:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime