Naslovna VESTI PSI AKCJA KOJA SE ŠIRI INTERNETOM: Dođite u “Pionir” da gledate klizanje i...

AKCJA KOJA SE ŠIRI INTERNETOM: Dođite u “Pionir” da gledate klizanje i ulaz “platite” obrokom za napuštene!

0
gledate klizanje petface

“Udomite”, “pomozite napuštenima”, “iznesite hranu i vodu”,.. svakodnevno vidimo ove apele na društenim mrežama i čnimo sve kako bismo pomogli napuštenim kucama i macama pomogli. Međutim, jedna akcija se ovih dana i te kako izdvojila i pokrenula lavinu pozitivni komentara!

Naime, Beograd će od 15. do 19. januara biti centar jednog sportskog dešavanja! Naime, u tom periodu održaće se dvanaesti Evropski Kup u umetničkom klizanju “Skate Helena”. Na takmičenju će učestvovati 360 klizača iz celog sveta, a Ledena dvorana Pionir biće mala da primi sve ljubitelje ovog sporta!

BEOGRAD: Umesto ulaznice za takmičenje u umetničkom klizanju donirajte obrok za napuštene životinje!

Ono što je nas posebno obradovalo je činjenica da ULAZNICU za ovu manifestaciju NE MORATE KUPITI, već ćete je dobiti u zamenu za OBROK ZA NAPUŠTENE KUCE I MACE!

gledate klizanje petface

– Ulaznice u Ledenu dvoranu biće obrok za napuštene pse i mačke Beograda. Ovo je već drugi put da organizujemo ovu akciju i nadamo se da će odziv biti bar isti kao i 2016. godine, kaže za naš portal Vesna Raković, Predsednik OC.

Ona je napomenula da je i ove godine parola takmičenja „Umesto karte za Halu Pionir, doniraj obrok za napuštene životinje“.

I NOVI SAD: Veterinarska ordinacija nudi BESPLATAN smeštaj i obrok psima sa ulice!

-Svako ko želi da prisustvuje takmičenju, može POTPUNO BESPLATNO da gleda sve takmičare. Dovoljno je samo da donese nešto za naše napuštene četvorožne sugrađane. Sve što sakupimo, prosledićemo društvima za zaštitu životinja, dodala je Vesna.

Ona je objasnila i da je na ideju došla u razgovoru sa decom iz kluba, jer su svi veliki ljubitelji životinja i skoro svaka porodica ima psa ili mačku.

– Svi smo oduševljeni idejom da ulaznica u Pionir bude obrok za napuštene životinje. Na ulazu u dvoranu postavićemo veliku kutiju u kojoj ćemo skupljati priloge. Dobrodošli ste svi, dodala je ona za kraj!

Od 15. do 19. januara dođite da uživamo u spektaklu na ledu i da na još jedan način pomognemo napuštenim životinjama! BRAAAAVO LJUDI!

Takmičenje se održava u Ledenoj dvorani Pionir po sledećem rasporedu:

16.januar – 8:00 – 18:15h
17.januar – 9:00 – 21:00h
18.januar – 9:30 – 20:00h
19.januar – 10:15 – 22:00h

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.