Naslovna VESTI PSI DONEŠENA PRESUDA: Sećate se Goga, psa kog je vlasnik zanemarivao? Danas je...

DONEŠENA PRESUDA: Sećate se Goga, psa kog je vlasnik zanemarivao? Danas je POBEDIO!

0
Gogo petface

Gogo je pas, koji je trajno oduzet od vlasnika. I to ne slučajno! Kada su ga volonteri udruženja za zaštitu životinja „Veselo Dvorište“ iz Slavonskog Broda pronašli, Gogo je bio u jako lošem stanju, bez dlake, prepun parazita. Tada je imao svega 14 kilograma!

Njegova volja za životom bila je jasan znak da s eod njega ne sme odustati! Danas Gogo ima 20 kilograma, srećan je i zdrav pas! I ne samo to – on je PRVI PAS u Slavonskom Bordu koji je pobedio na sudu, a njegov nemarni vlasnik kažnjen je sa 1.500 evra zbog zanemarivanja!

Gogo petface

Nakon ne znam koliko slučajeva i truda koji nije urodio plodom, jer sve institucije u Brodu zakazuju, EVO PROMENE! Napokon presuda za zanemarivanje psa i velika novčana kazna. Želimo da svi u našoj županiji, ali i i šire, znaju da je zlostavljanje, zapostavljanje i nepružanje veterinarske pomoći  ugroženim životinjama kažnjivo zakonom! A ako već pre nije bilo sprovođenja zakona, počelo je na današnji dan, napisali su iz ovog Udruženja na svojoj stranici!

KRUŠEVAC: Stanimir (69) proglašen krivim zbog ubistva komšijske mačke!

Gogo petface

Gogo je, kako kažu, dočekao pravdu! I ne samo da ju je dočekao, nego je zbog nje i živeo!

SRAMNA ODLUKA: Sudija u Pančevu izjavila da NIKO NIJE KRIV za prebijanje 5 pasa na smrt!

Od danas ZNAMO da će zakon biti sprovođen i dalje! Na kraju, hvala sutkinji koja je bila ona pravedna vaga! Nije nikada trebalo čudo, zar ne? Samo istina na videlo – danas slavimo, dodali su oni!

Gogo petface
Gogo, danas!

I mi odavde šaljemo punu podršku i punooo poljubaca mališanu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.