Naslovna VESTI MAČKE SJAJNO: Kupite grebalicu za macu PO SVOJOJ želji, a deo vašeg novca...

SJAJNO: Kupite grebalicu za macu PO SVOJOJ želji, a deo vašeg novca ide za napuštene mace!

0
PODELI
grebalicu petface

Ko ima mačku, ima i grebalicu! U ovo smo, kao vlasnici mačaka, sigurni. Inače, nameštaj vam vrlo verovatno izgleda kao mesto gde je nekada bio baš lep krevet 🙂

Zašto vam sve ovo pričamo? Jer, sada možete sačuvati svoj nameštaj, obradovati svoju mezimicu a ujedno i pomoći napuštenim macama! Ima li šta bolje?

Priča nas vodi do beogradskog naselja Kaluđerica, gde žive dve sjajne sestre – pre svega veeeeliki ljubitelji životinja. Pričali smo sa jednom od njih, jer je druga već bila zauzeta u izradi posebne grebalice za jednu beogradsku macu 😉

Pročitajte još:
UGLEDAJMO SE NA NJIH: Pančevci napravili JOŠ 11 kućica za napuštene životinje!

– Sestra i ja ne znamo ni same koliko smo mačaka spasile. Tu oko naše kuće, pa i dalje, vodile smo mace na sterilizacije, povređene lečile, vakcinisale, udomljavale,.. Bez ičije pomoći, ikada. Onda smo došle na ideju da spojimo lepo i korisno, za Petface priča Katarina Arsić.

Svoju kreativnu stranu, spojila je – kako kaže – sa zetovim umećem pravljenja svega od drveta i tako su izradili prvu i unikatnu – grebalicu i kućicu za mace. Posle nje, proizvodi su se nizali jedan za drugim, a Katarina je sa svojom sestrom i zvanično otvorila Kreativnu radionicu „Kućica za mace i kuce“. Ono što je najbitnije je da deo novca od prodaje svakog proizvoda iz njihove radionice, sestre daju za napuštene mace!

grebalicu petface

– Došle smo na ideju da deo novca od prodaje kućica i grebalica preusmerimo na ove mace koje već godinama same spasavamo. Ono što nas je obradovalo je da su ljudi ovo prepoznali i narudžbine samo stižu, kaže Katarina.

Svaku grebalicu i kućicu, Katarina izrađuje po vašoj želji i meri, uz mogućnost dodavanja čak i imena vašeg ljubimca na mestu koje vi odredite 🙂

Pročitajte još:
FENOMENALNO: Nišlije prave prirodne sapune od kozijeg mleka. Sav prihod u humanitarne svrhe!

– Svaki proizvod može biti potpuno personalizovan. Boju određujete vi u skladu sa vašim željama ili već postojećim ambijentom u vašem prostoru. Takođe, možemo nadograditi i dodatne elemente, opet, po vašoj želji, kaže nam Katarina.

grebalicu petface

Kada se napravi proizvod od dobrog i čvrstog materijala, onda je za dizajn zadužen krojački salon „Florija“. Tako nastaju ove predivne grebalice i kućice! A onda, ponovo po vašoj želji, tim iz radionice će vam proizvod dostaviti na vašu adresu ili ga možete lično preuzeti.

Za vise informacija obratiti se na brojeve: 0637480149 ili 0612584801

I da, još jednom da napomenemo  – osim što su prelepe, razlog da kupite grebalicu je što ćete pomoći napuštenim macama! BRAAAAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.