Naslovna VESTI PSI HAOS U NIŠU NE PRESTAJE: U podne protest „Naš glas za njihov...

HAOS U NIŠU NE PRESTAJE: U podne protest „Naš glas za njihov spas“!

5
PODELI
Leš psa najnovija petface

HAOS U NIŠU od juče – možemo reći – NE PRESTAJE! Ljubitelji životinja iz svih delova Srbije uputili su reči podrške Nišlijama koji od juče, doslovno, ne spavaju. Oni su „na terenu“ pokušavajući da spasu pse koje ekipe JKP Mediana uklanja sa Starog groblja.

Da podsetimo pre dva dana desila su se dva napada na građanke Niša, pa su nadležni odlučili da pse sa pomenute lokacije uklone.

HAOS U NIŠU petface

Za naš portal govorio je Milan Đorđević, zamenik načelnika PR odeljenja komunalne policije Niš, koji je objasnio da je reč o 10 do 15 pasa.

UŽIVO IZ NIŠA: Hvatanje napuštenih pasa koji su juče i danas napali dve žene!

Međutim, Nišlije sa ovom brojkom ne bi složile, jer kako kažu nadležni su samo u toku jučerašnjeg dana uzeli 69 pasa sa ulica, a sve je snimljeno i fotografisano. U narednim danima ljubitelji i aktivisti za prava životinja posetiće Prihvatilište kako bi videli da li su svi živi. Celog dana su išli za šinterima i pratili šta rade!

Iz istih razloga, organizovali su i mirni protest, danas u podne.

HAOS U NIŠU petface

– Organizovan je miran protest u centru grada, za zaštitu napuštenih pasa. Odnosno protiv hajke i linča, nehumanog hvatanja, tretiranja i ubijanja istih! Molimo vas pomozite nam da im damo glas jer glas većine se jače i dalje čuje. Dođite u što većem broju, sa svojim ljubimcima ili bez njih. Protest je isključivo mirnog karaktera, tako da vas molimo da to i ispoštujete, napisali su organizatori protesta!

Pročitajte još:
VRANJE: „Šinteri su uhvatili Žuću. Metalna šipka ga je stezala, a krv mu je išla iz usta“!

Jedna od onih koja je juče celog dana bila na terenu i pratila ovaj HAOS U NIŠU je i Katarina Živić, koja je na svom Facebook profilu objavila da je oko 11:40 bila na Starom groblju, mestu gde su psi napali dve građanke Niša.

– Šinteri su napunili dva kamiona psima, štence su mi otimali iz ruku i zvali mi policiju. Pred Niškom televizijom me ubeđivali u laž da psi idu u azil kod Saše Pešić, na šta je i sam Saša telefonskim pozivom potvrdio suprotno, napisala je Katarina!

HAOS U NIŠU petface

Ukoliko želite da podržite borbu Nišlija protiv, kako navode bahate službe, dođite u 12h na Trg Kralja Milana!

Organizatori su dodali da imaju dojavu da je ubijanje nedužnih pasa počelo još juče i da ih ubijaju jošo u kamionu.

– Nakon okupljanja i mirnog protestvovanja u centru, zaputićemo se do šinteraja i tamo održati kratak protest. Naravno ko želi da krene. Ko ne želi, može ostati u centru i „čuvati nam leđa na drugm frontu“, dodali su organizatori protesta!

DAKLE, JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO – TRG KRALJA MILANA, 12H, „NAŠ GLAS ZA NJIHOV SPAS“!

5 KOMENTARA

  1. sramota sta se radi,gde su slike i izjave izujedanih,zasto nam niko neda na uvid ko su ti neki navodno izujedani ? zasto ne stanu pred kamere i ne kazu i pokazu te silne ujede ?

  2. Svi vi koji ste došli da protestujete udomite po jednog psa i problem je rešen. Prestanite da tražite da NEKO reši problem. Nakon vaše stvarne akcije ljudi će biti bezbedni i “Mediana” neće imati posla.

  3. Zasto ne pokazu sto su ih psi ujeli nego se kriju i nesmeju jer ih psi nisu ni ujeli treba sintere smestiti u kaveze u ubiti a ne neduzne pse!!!! 🙁

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.