Naslovna VESTI PSI Vlasnici jednog haskija su otišli u bioskop, a kada su se vratili...

Vlasnici jednog haskija su otišli u bioskop, a kada su se vratili njihov stan je izgledao neprepoznatljivo!

0
PODELI
haski petface

Ko god da je rekao da psi nisu dobri dekorateri, pogrešio je. Ili je bar pogrešio kada je ovaj posebni pas u pitanju. Naime, jedna porodica je bezbrižno napustila svoj dom kako bi provela prijatno veće u bioskopu. Kada su se vratili, imali su šta i da vide. Njihov dom je bio skoro neprepoznatljiv, a za novi izgled je bio zadužen glavom i brkovima – njihov nestašni haski.

haski petface

Pročitajte još: VIDEO: Ovaj retriver je uništio ceo stan bez trunke griže savesti!

haski petfaceOvaj pas, ili bolje da ga nazovemo umetnikom, iskoristio je ceo stan da se kreativno izrazi. Tačnije, ceo stan je bio njegovo platno po kome je on ostavio svoj trag. Za svoje “slikanje” on je koristio potpuno prirodne boje, rekli bismo sačinjene od zemlje i vode. Da je u pitanju njegov autorski projekat govori i njegov “svojeručni potpis” koji je on šapom ostavio na bračnom krevetu njegovih vlasnika.

haski petface

Šta ga je ovog haskija nagnalo da se ovako umetnički izrazi, nismo uspeli da saznamo. Možda mu je dosadio dosadašnji izgled stana?! Možda je dobio iznenadni nalet inspiracije koji je morao da izrazi?! Šta god da je odgovor, uspeo u jednom – stan je izgledao neprepoznatljivo kada su se njegovi vlasnici vratili. Tragovi njegovih šapa su doslovno po podovima u čitavom stanu. U pojedinim delovima, odlučio je da svoje “umetničko delo” začini specijalnim detaljima – torbama, papučama, cipelama, papirima i kesama.

Pročitajte još: SAZNAJTE: Kako da naučite vašeg ljubimca da ostane sam kod kuće?

haski petfaceVerujemo da vlasnici nisu bili oduševljeni kreativnim postignućima svog ljubimca. Ono u šta smo sigurni je da će od sada svoj dom neće napuštati bez preke potrebe, ili bar bez svog voljenog haskija. 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.