Naslovna VESTI PSI Mlade haskice napuštene u parku, sa igračkama i tužnom porukom!

Mlade haskice napuštene u parku, sa igračkama i tužnom porukom!

0
PODELI
haskice petface

Za većinu pasa, odlazak u park za pse je raj. Trče bez povoca, igraju se sa drugim psima, odlaze kući srećni. Međutim, za dve haskice, Džedu i Lajlu, odlazak u park za pse se završio sasvim drugačije.

Menadžerka parka za pse u Kaliforniji, Mona Ahmed je primila telefonski poziv da su u parku pronađena dva haskija. Bila je sigurna da su psi nečiji i da će se vlasnici vratiti. Ipak, žena koja ih je pronašla je rekla da se u kutiji un parku našla i hranu, činije, igračke… Unutra je bila i poruka.

haskice petface

– Naša imena su Džeda (crni) i lajla (braon). Mi smo fini, imamo po jednu godinu. Molimo vas, nemojte nas razdvojiti. Lejla se plaši kada je bez svoje sestre, pisalo je u poruci.

Pročitajte još: Zbog serije „Game of Thrones“ sve više napuštanja pasa rase haski!

haskice-petface-2

Mona je brzo otišla u park i videla haskice kako lutaju naokolo. Izgledale su preplašeno, tužno i zbunjeno. Očevici su posvedočili da su videli ženu koja je ostavila haskije, vratila se nazad u kola i samo nestala.

Pročitajte još: Iskren prijatelj: Zagrljaj haskija i labradora preko ograde

haskice petface

Ovo nije prvi put da su psi ostavljeni na ovaj način. U poslednjih deset godina, 13 pasa je je bilo ostavljeno u ovom parku na sličan način. Nejasno se zašto i kako se bivši vlasnici odlučuju na ovakav čin.

Ove divne haskice sada traže privremeni ili stalni dom… naravno, zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.