Naslovna VESTI HRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem...

HRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte“

0
PODELI
ubija zivotinje petface

Njeno ime je Acine Jadreško, a razlog zboga kojeg je mrze svi ljubitelji životinja je njen kako kaže HOBI. U ekskluzivnom intervjuu za „Total Split“ ova Hrvatica je objasnila kako uživa u brutalnom lovu divljih životinja, fotografije neretko postavlja na svoj Facebook page, a zbog njih kako kaže dobija i pretnje smrću. Ono što je još strašnije, smatra javnost, je što u svoj krvavi hobi vodi i svog devetogodišnjeg sina.
Fotografije na kojima pozira krvavih ruku i lica, sa leševima ubijenih životinja, pored oderane kože svog plena ili, pak, dok u rukama drži izvađene unutrašnje organe životinja koje je ubila – kaže „ne mora da gleda onaj ko ima sa njima problem“.
“Ne očekujem da se svima sviđa način na koji živim svoj život. Znam da je puno ljudi protiv ovoga što radim i to je u redu. Mogu to razumeti. Pre dosta godina i ja sam bila protiv toga, ali to je bilo pre nego sam se upoznala sa činjenicama”, kaže ona i dodaje: “Dobijam pretnje. Svakakve pretnje. Da će me silovati, mučiti i ubiti, a te se pretnje dotiču i mog devetogodišnjeg sina“.
ubija zivotinje petface
Iako se u javnosti spekulisalo da je Acine do sada ubila na stotine životinja, ona kaže da ih je bilo znatno manje – “22 različite vrste”.
Na činjenicu da svoje krvave pohode dokumentuje i hvali se njima na Facebooku, odgovorila je: “Kao prvo, to je moja privatna stranica, lov je moja strast i ja sam na to ponosna. Ako imate problem s gledanjem fotografija mrtvih životinja, ne otvarajte moj profil i ne gledajte moje fotografije”.
Acinin najveći plen bio je afrički bivo težak više od jedne tone, a jedini put kada se uplašila je kada je ubila lava na jugu Afrike, jer je „mislila da će oživeti“.
Da li opravdavate njen hobi? Pogledajte fotografije, koje su – upozoravamo – uznemirujućeg sadržaja!

Foto: Facebook
Izvor: Index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime