I novosadski šoping centar BIG otvara vrata SVIM LJUBIMCIMA 28.marta!

Vest koja je obradovala sve vlasnike kućnih ljubimaca jeste da je jedan beogradski šoping mol zvanično postao “dog friendly”. Odavno vapeći za ovim evropskim principom, vlasnici imaju mnogooo problema kada je u pitanju ulazak u objekte sa psom ili macom (ili nekim trećim ljubimcem), jer je svest ljudi u Srbiji o “pet friendly” principu I dalje na niskom nivou.
S tim u vezi, novosadski šoping centar BIG odlučio je da naredne subote, 28.marta, otvori svoja vrata za SVE ČETVORONOŽNE POSETIOCE! Svi oni Novosađani koji žele da se druže, zabave, da učestvuju u mnogim zanimljivim I edukativnim sadržajima koje smo pripremili za njih, mogu POOOTPUNO BESPLATNO da prijave svoje kućne ljubimce na linku ROYAL PET NOVI SAD I da sa njim došetaju u subotu, 28.marta u BIG!
big soping centar petface
Adresu ovog šoping centra znaju svi koji žive u Novom Sadu, a svi oni koji žele detaljnije da se informišu o njemu mogu to učiniti na linku BIG ŠOPING CENTAR!
Ono što je važno da zapamtite jeste da ROYAL PET bez razlike poziva SVE KUĆNE LJUBIMCE! Dakle, ne samo pse I ne samo one sa pedigreom, već I male I velike, I štence I deke I bake, I one udomljene sa ulica, I one spašene iz azila,.. DAKLE, BUKVALNO SVE!
Ceo program počinje u 11h kada će u prvom delu programa najmlađi najviše uživati – tu su igraonice za njih, kreativni kutak, druženje sa našim četvoronožnim gostima iz Novog Sada,.. Od 15h počinje glavni deo za SVE KUĆNE LJUBIMCE – Izbor za KRALJEVSKOG LJUBIMCA NOVOG SADA! I ovog puta petočlani žiri će odlučiti o troje direktnih finalista a ostalih troje će se birati putem Facebook stranice Royal Canin Srbija! Mnogoo toga smo pripremili za vas, a vi..ne treba puno da razmišljate!
Prijavite se i provedite ovu martovsku subotu na naaajbolji mogući način!